Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek a fiatoknak?...

Ti megengednétek a fiatoknak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy 13 éves fiam.Nincsen vele különösebb gond.Nem nagyon szokott barátaival járkálni,vagy egyedül van itthon vagy inkább behozza őket,de az utcán nem sokat szokott lenni.Nos van egy barátja,akiről nem túl sok jót hallottam eddig.Most viszont azt mondta hogy szombaton van ennek a barátjának a szülinapja és meg lett hívva.Viszont azt mondta,hogy nem náluk lenne,hanem este elmennének bowlingozni meg ilyesmik és hogy (este) 11 óra körül érne haza.Nem tudom hogy elengedjem e vagy sem...segítsetek kérlek!

#fiú #ti.engednéetk
2012. szept. 5. 15:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
61%
Ne baxatok már ki vele, hogy érte mentek 10re. Biztos vigyáznak rá.
2012. szept. 5. 16:10
 12/26 anonim ***** válasza:
65%

Előző: miért lenne ki.szás? 13 évesen nem kötelező bowlingozós szülinapokra járni, a szülő felelős érte, örüljön, ha el lesz engedve.

Nem 18 évesről beszélünk, hanem egy 13 éves gyerekről. És sajnos tényleg sok idióta van, akik főleg ha isznak, szívesen belekötnek másokba. Gyengébbekkel meg pláne. nem ki..szás a szülőtől, ha a gyerekét meg szeretné óvni, hogy kirabolják, megverjék vagy megkéseljék.

2012. szept. 5. 16:22
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
Szülőként neked elég lenne a "biztos vigyáznak rá"? Látszik, hogy nem vagy az. Idáig virít. Igenis veszélyes a világ, csak tiniként szarsz rá. Pedig nem kéne. Nem egy élet siklik ki néhány perc alatt, mert "biztos nem lesz baj". Jobb, ha most tűnik szemétnek anyuci, mint holnapután forgat vele a híradó, mert "nem gondolta, hogy baj lesz". Én lehet, hogy szemét vagyok, de igenis elmennék érte. (én írtam a korábbi hozzászólást).
2012. szept. 5. 16:22
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
10-kor legkésőbb érte kell menni. Nem kell nagydobra verni, ha nem akarja, nem kell bevonulni és kézenfogva kivezetni, mert az nyilván ciki lenne neki. Legyen nála egy telefon, azt megcsöngetitek, és akkor ki kell jönnie.
2012. szept. 5. 16:27
 15/26 anonim ***** válasza:
Én is mennék érte este 10re.nem érdekel h ki mit gondol..míg a felelősség az enyém!!
2012. szept. 5. 19:13
 16/26 anonim ***** válasza:
91%

én nem engedném el csak sötétedésik. ami most fél8-8 körül van én is kamasz vagyok de amíg ki nem jártam az általánost csak sötétedésig lehettem kinn. aztán 14 éves voltam mikor kijártam a sulit és gimibe mentem onnantól kezdve volt az h elmehettem bármerre csak tudják merre vagyok és kivel.

Lényeg csak akkor maradhat 11-ig ha egy felnőtt velük van ha nincs akkor 8-kor otthon a helye

17/L

2012. szept. 5. 23:09
 17/26 anonim ***** válasza:
90%
Tudom, hogy off, de muszáj: végre egy értelmesen gondolkodó fiatal! Örülök, hogy látni ilyet is!
2012. szept. 6. 11:47
 18/26 anonim ***** válasza:

semmikepp ne menj erte 11 elott,mert ezert tuti kieszelnek,es kinosan erezne magat a gyerek,mert hogy "anyuci csak eddig meg eddig enged el,ez milyen gaz mar,raadasol el is jon erted"

inkabb hagyd had menjen,ha nagyon felted menj ele,de ha talpraesettebb nyugodtan hazajohet a haverjaival is. amugy meg ha tobben vannak nem fognak belejuk kotni,remelhetoleg

2012. szept. 6. 17:18
 19/26 anonim ***** válasza:
56%

"én nem engedném el csak sötétedésik. ami most fél8-8 körül van én is kamasz vagyok de amíg ki nem jártam az általánost csak sötétedésig lehettem kinn. aztán 14 éves voltam mikor kijártam a sulit és gimibe mentem onnantól kezdve volt az h elmehettem bármerre csak tudják merre vagyok és kivel.

Lényeg csak akkor maradhat 11-ig ha egy felnőtt velük van ha nincs akkor 8-kor otthon a helye

17/L"

Gondolom te is viszed anyádat inni...

2012. szept. 6. 17:19
 20/26 anonim ***** válasza:
56%

"Nem 18 évesről beszélünk, hanem egy 13 éves gyerekről. És sajnos tényleg sok idióta van, akik főleg ha isznak, szívesen belekötnek másokba. Gyengébbekkel meg pláne. nem ki..szás a szülőtől, ha a gyerekét meg szeretné óvni, hogy kirabolják, megverjék vagy megkéseljék."

15 éves korom óta járok bulizni, és egyetlen egyszer történt meg, hogy valaki belém kötött az is 19 éves koromban.

2012. szept. 6. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!