Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek a fiatoknak,...

Megengednétek a fiatoknak, hogy egy roma lányt vegyen feleségül?

Figyelt kérdés
A testvérem (bátyám) akar elvenni egy roma csajt... és a szüleim nem tudják, hogy megengedjék-e... szerintetek?
2010. aug. 31. 12:02
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
91%
Mi az, hogy megengedjék-e? Már bocs, de ez a tesód élete, felnőtt ember, kvázi semmi közük hozzá a szüleidnek. Egy dolgot tehetnek: elfogadják. Egyébként tudni kéne, hogy milyen a családi háttere a csajnak, de méginkább, hogy Ő milyen?
2010. aug. 31. 12:05
 2/42 anonim ***** válasza:
60%

Melyik korban élünk, hogy még szükség van szülői engedélyre?:D

Egyébként csak az számít, hogy boldog legyen, ha a lány képes boldoggá tenni, akkor próbálja meg, majd rájön, hogy a cigány az csak cigány marad. ;)

Pontozzatok le! :D

2010. aug. 31. 12:06
 3/42 anonim ***** válasza:
69%

Na, ez elég összetett kérdés.

Legalábbis sok mindent kellene tudni.

DE! Amúgy sem a mi dolgunk dönteni..

Én ellenzem a magyar-roma házasságot.

4/42 A kérdező kommentje:
hehe :DD
 5/42 anonim ***** válasza:
78%
A bátyád helyében engem nem érdekelne a szülők véleménye párkapcsolati ügyben. Nem a szülők fognak a nővel élni hanem a bátyád. Itt nem a szülőknek kell dönteni.
 6/42 anonim ***** válasza:
68%
én inkább a lány szülei miatt ellenezném, mert lehet h a csaj rendes de a szülei..
2010. aug. 31. 12:07
 7/42 anonim ***** válasza:
62%

Ezt időben bele lehet nevelni, hogy ne vegyen el romát, most már mindegy.

Felnőttel mégis mit tudsz csinálni?

2010. aug. 31. 12:10
 8/42 anonim ***** válasza:
66%

a házasság nem csak két ember közt hanem 2 család közt van, akármilyenek akkor se fogja megszakítani velük a kapcsolatot. Meg mások részéről is csak akkor nem érik atrocitások, ha hátralévő életét remeteként éli, ritkán megy emberek közé.

Lehet nyavalyogni h senkinek semmi köze hozzá de az emberek 95%a akkor is beszól és pletykálni fog.

2010. aug. 31. 12:11
 9/42 anonim ***** válasza:
73%
Vicces hogy valaki leírja hogy ellenezné a csaj szülei miatt.:D Mintha tudná hogy kik ők. Lehetnek éppenséggel rendes emberek is. Na jó persze van a cigányságnak olyan része akiket én sem szívesen látnék a családomban, ezt el kell hogy ismerjem. De nem hiszem hogy az én dolgom eldönteni hogy a fiam kit vesz feleségül.
2010. aug. 31. 12:11
 10/42 anonim ***** válasza:
70%
csak azért mert roma nem ellenezném
2010. aug. 31. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!