Mi az, hogy megengedjék-e? Már bocs, de ez a tesód élete, felnőtt ember, kvázi semmi közük hozzá a szüleidnek. Egy dolgot tehetnek: elfogadják. Egyébként tudni kéne, hogy milyen a családi háttere a csajnak, de méginkább, hogy Ő milyen?
2010. aug. 31. 12:05
2/42 anonim válasza:
Melyik korban élünk, hogy még szükség van szülői engedélyre?:D
Egyébként csak az számít, hogy boldog legyen, ha a lány képes boldoggá tenni, akkor próbálja meg, majd rájön, hogy a cigány az csak cigány marad. ;)
Pontozzatok le! :D
2010. aug. 31. 12:06
3/42 anonim válasza:
Na, ez elég összetett kérdés.
Legalábbis sok mindent kellene tudni.
DE! Amúgy sem a mi dolgunk dönteni..
Én ellenzem a magyar-roma házasságot.
4/42 A kérdező kommentje:
hehe :DD
5/42 anonim válasza:
A bátyád helyében engem nem érdekelne a szülők véleménye párkapcsolati ügyben. Nem a szülők fognak a nővel élni hanem a bátyád. Itt nem a szülőknek kell dönteni.
6/42 anonim válasza:
én inkább a lány szülei miatt ellenezném, mert lehet h a csaj rendes de a szülei..
2010. aug. 31. 12:07
7/42 anonim válasza:
Ezt időben bele lehet nevelni, hogy ne vegyen el romát, most már mindegy.
Felnőttel mégis mit tudsz csinálni?
2010. aug. 31. 12:10
8/42 anonim válasza:
a házasság nem csak két ember közt hanem 2 család közt van, akármilyenek akkor se fogja megszakítani velük a kapcsolatot. Meg mások részéről is csak akkor nem érik atrocitások, ha hátralévő életét remeteként éli, ritkán megy emberek közé.
Lehet nyavalyogni h senkinek semmi köze hozzá de az emberek 95%a akkor is beszól és pletykálni fog.
2010. aug. 31. 12:11
9/42 anonim válasza:
Vicces hogy valaki leírja hogy ellenezné a csaj szülei miatt.:D Mintha tudná hogy kik ők. Lehetnek éppenséggel rendes emberek is. Na jó persze van a cigányságnak olyan része akiket én sem szívesen látnék a családomban, ezt el kell hogy ismerjem. De nem hiszem hogy az én dolgom eldönteni hogy a fiam kit vesz feleségül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!