Én simán megengedném, de a lány be nem tehetné hozzám a lábát.
2010. aug. 31. 16:19
22/42 anonim válasza:
Ha én lennék a szülő és kedvelném a lányt akkor megengedném.Ha nem kedvelném akkor is elvenné hisz a fiam szereti.
Akit a gyerekem szeret én is szeretem.
2010. szept. 6. 19:48
23/42 anonim válasza:
Mi köze egy felnött ember döntéséhez a szüleinek.
2010. szept. 6. 20:30
24/42 anonim válasza:
Ha tehetném persze , hogy tiltanám. Egyébként nem volna baj, ha rendes jóravaló lány volna, csak sajnos jönnek vele a testvírek, meg a drágalátos család. Ne mondd hogy egy roma családba egy senkiházi, balhés naplopó sincs. Van. A gyerek akkor is az én gyerekem ha tömeggyilkos, de semmiféle kapcsolatot nem tartanék a lány családjával, az utcán se ismerjenek meg.
2010. szept. 6. 20:49
25/42 anonim válasza:
ha ismerném a lány családját és a lány is olyan lenne akit alkalmasnak találok a fiam mellé akkor örülnék neki. ha nem találnám jónak akkor nem örülnék de áruljátok már el...tudnék mit csinálni? nem... nem én veszem el
2010. szept. 6. 21:00
26/42 anonim válasza:
ők ismerik.Ha neki tetszik és úgy gondolja h. le tudja vele élni az életét és rendes meg minden akkor persze.
2010. szept. 6. 21:33
27/42 anonim válasza:
én semmiképp sem engedném, hogy egy romát vegyen el!!
félnék, hogy később rohadtul megbánná! nincs jó véleményem a c igányokról :-////
2010. szept. 6. 22:02
28/42 anonim válasza:
én nem tenném. teljesen más kultúra. az arab házasságoknak is mindig megvan a böntje. ezen kívül: a gyerekeit nagyon nagy hátrány érné emiatt. ezt akarja a saját gyerekének?
2010. szept. 6. 22:48
29/42 anonim válasza:
A gyerekeket semmi hátrány nem érné. A barna bőr ugyanis nem elég ahhoz, hogy Mo-on bárkit bármiféle hátrány érjen. Pl. van egy barát család nekünk, apuka csokibarna magyar, az egyik lányát volt hogy egy cigányasszony nézte romának, annyira barnák a gyerekei is. Soha senkitől semmilyen atrocitásban nem volt részük, nyilván mert normális értékrenddel vannak, normális életet élnek.
A cigányoknak az értékrendszerükkel van a baj, mármint annál a cigánynál, aki nem cserélte még le normálisra. És a cigányság 95%-ának eszébe sincs lecserélni, meg visszahúzzák azt is, aki végre asszimilálódni akarna.
A konkrét esetben kíváncsi lennék a leányzó szokásaira, értékrendjére, stb. A bőre színe tökmindegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!