Megengednétek a fiatoknak, hogy egy roma lányt vegyen feleségül?
Figyelt kérdés
A testvérem (bátyám) akar elvenni egy roma csajt... és a szüleim nem tudják, hogy megengedjék-e... szerintetek?2010. aug. 31. 12:02
31/42 anonim válasza:
Szülői engedély, olyan 18 éves korig kell, olyan fiatalon meg nem szeretném, ha házasodna, tehát ne amiatt mert roma, hanem mert olyan korú, hogy az engedélyem még számít ellenezném a házasságot.
32/42 anonim válasza:
Megengedném, pontosabban nem szólnék bele. Felnőtt ember, ő dolga. A lányt meg nem kell elítélni olyan dologért, amiről nem tehet. Bárki születhetett volna romának.
33/42 anonim válasza:
Ez nem megengedés kérdése. Akkor is el fogja venni, ha nem engedik meg - és igaza van! Ez az ő élete.
34/42 anonim válasza:
csak akkor ha normális családból származik, becsületes, és ezt származástól függetlenül gondolom
35/42 anonim válasza:
Hát én tök sokáig azt hittem az egyik legjobb barátnőmről (cigány), hogy jófej, kedves, segítőkész. Aztán meg kiderült, hogy a suliban felpofozott egy tanárt és hogy agresszív mint egy bika... És őszintén szólva, én minden cigányban az erőszakot, a lopást és csalást látom. ÉS én sem a bőrszín alapján ítélek.
36/42 anonim válasza:
Ők már csak ilyenek!"Rendesek" is tudnak lenni de a cigányság a vérükbe van!Elég egy félreérthető szitu és képesek embert ölni!Isten mentsen attól h a családba kerüljön akár egy fél cigó is:S:S
39/42 anonim válasza:
Én nem engedném meg, kitagadnám, esetleg felkötném! A családba cigányt beengedni? Vagy aki ilyenre vetemedik, talán semmivel sem külömb? Vannak fehérek akik még náluk is rosszabbak, na olyat sem engednék a családba!
A cigányokkal vannak tele a börtönök, a bűnözők 80 %-a szintén roma, fiatal emberek meghülyültök? Lezüllik ez a szép ország, hát nincs tartásotok, sajnálom az unokáimat mert nagy az esélye hogy romaországban kell élniük.
Ne legyen már amerika itt is, a szedett-vedett csürhék országa!!!!
40/42 anonim válasza:
Ha tisztességes lány,akkor minden további nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!