Megengednétek a fiatoknak, hogy egy roma lányt vegyen feleségül?
Nem örülnék neki. Persze nem bántanám a lányt (ha normális, dolgos), ill. a családját sem, ha a fentiek fennállnak rájuk is. De azért nem repkednék örömömben.
De a gyerekeiknek nem lesz majd egyszerű, meg nekik sem.
Hát, egyelőre gyerekem sincs... De azt mondom, ilyen szituációban szerintem nem szólnék bele. Tudom, milyen az, mikor a szülők belebeszélnek mindenbe.
Ellenzem a rasszizmust. Csak azért, mert roma, nem kifogásolnám. Persze más az, ha vannak gáz dolgai (de gáz dolgai persze nem roma embernek is lehetnek), de azt hiszem, akkor se lenne jogom beleszólni a fiam párválasztásába.
Megengednétek-e a fiataloknak, hogy......
..a testvérem akarja.., a szüleim nem tudják.....!
Mit nem tudnak a szüleid????
Kamu a kérdés, de válaszolok:
Ha a testvéred roma lányt akar feleségül venni, akkor tegyem meg, ha szereti. Neked, és a szüleiden nem sok köze lenne hozzá, ha ő így akarja. Kinek kell hozzá engedélyt kérni, ha a testvéred így döntött?!
Legyenek boldogok, ezt kívánom, ha igaz a hír:))
Én nem nézném jó szemmel, ha a fiam egy roma lányt venne el /ha a lányom egy roma fiúhoz menne hozzá.
Egészen más a kultúrájuk, a felfogásuk az életről, a mindenről. Nem szeretném, ha roma/arab/ázsiai/afroamerikai párja lenne a gyerekemnek.
Nem a bőrszín, hanem a viselkedés alapján kell megítélni valakit! Lehet tök jószívű, szorgos nőről van szó!
A testvéred meg ha szereti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!