Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megengednétek a fiatoknak ha...

Megengednétek a fiatoknak ha melírt szeretne rakatni a hajába?

Figyelt kérdés
14 éves fiúról van szó
2011. márc. 3. 09:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
16%
Biztos, hogy nem! Egy fiú legyen fiú!
2011. márc. 3. 09:38
 2/15 anonim ***** válasza:
59%
Hát nem örülnék neki, de sok tinédzser szülői tiltás ellenére is megtesz bizonyos dolgokat. Inkább ülj le vele beszélgetni, és sorolj föl neki néhány érvet, melyek amellett szólnának, hogy ne vetemedjen ilyesmire.
2011. márc. 3. 09:51
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Valakinke jol áll,most annyira nem divat de lehet h ki akar tünni.Szerintem még mindig jobb mintha hazajönne félig leborotvált fejjel a maradék haját meg növesztené vagy ha hosszabb haja lenne és feketére akarná befesteni esetleg teletetetni a testést piescingekkel tetkokkal.Szóval ha megmondaná miért akarja akkor lehetne rolna szó.
2011. márc. 3. 09:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én megengedném! Még mindig jobb, mintha tetkót akarna, vagy piercinget!

Ezen lehet változtatni, hiszen lenő!

2011. márc. 3. 09:59
 5/15 anonim ***** válasza:
42%
Nem örülnék neki mert ezzel elég sok embernek válna céltáblájává, tudom milyen gonoszak a tinik és kamaszok, manapság tipikusan divat mindenkit lebui*zni akin van valami lányos és a melír elég lányos dolog, még finoman fogalmazva is. Neki tennék rosszat ha engedném. Bár tiltani nem tiltanám, de közölném vele hogy magam sem tartom férfiasnak, inkább máshogy akarjon kitűnni, ne így.
2011. márc. 3. 10:18
 6/15 anonim ***** válasza:
11%
14 évesen nem engedném, még nem, 16-17 évesen talán.
2011. márc. 3. 10:31
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
De hisz ma már divatos a melír a kamasz fiúk körében! Hol éltek?
2011. márc. 3. 10:47
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
Lehet divatos, ha lenne egy 14 éves fiam (ált.isk 8, vagy gimi elsős) semmi féle képen nem engedném! Majd ha 1, másfél év után is akar melíroka, akkor oké...idősebb is lesz, és talán nem csak azért akar ilyen hajat, mert minden haverjának ilyen van, hanem mert ez a stílusa
2011. márc. 3. 12:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekeim külseje az, amit soha semmilyen körülmények között nem kívánok korlátozni, abba beleszólni. Én megengedném.
2011. márc. 3. 13:02
 10/15 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen kopaszra akartam borotválni a fejem és húzták a szájuk, de belementek. Aztán elmentem fodrászhoz legépeltettem, borotvával letolta a fodrász, örültem, a hajam meg úgyis visszanő. A melír is lenő :)
2011. márc. 3. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!