Szülők, ti megengednétek a fiatoknak hogy sminkelje magát?
Mi mi mi mi mi?????
Ez most komoly?
Hány éves?
Én nő vagyok, de 14 évesen még én sem sminkeltem, mert nem volt miért. Egy fiúnak meg pláne.
Én nem szeretnék majd "lükeszülő" lenni, ha tud miből venni- mert én a fiam sminkjére egy fillért nem adnék- akkor csinálja csak, de az utcán végig nem mennék vele.
Hallottam, van most valami ilyen gaggyant stílus, de én kicsit undorítónak tartom, mikor jön szembe két 11-12 éves, és mind a kettőnek szemében a haja(lehet, azért nem kerül ki, mert nem lát), és páviánpopsi smink, ami meg a legjobb, hogy nem tudod, hogy most két lány, két fiú, vagy milyen lények ezek?
Szóval nem szívesen engedném.
A nagyobbik fiam soha nem próbáltak ki, de a kisebbik fiam már többször is.
Manapság fiataloknál divat lett, nem tudom miért.
Ha tiltod neki, akkor csak rosszabb lesz. 39/N
Nehéz kérdés. Igen,ez most nagy divat, meg egyáltalán a férfiak elnőiesedése is sztem.
Az ember próbálja a gyerekét "normálisnak" nevelni, a saját értékrendje szerint, de a környezet nagy hatással van rájuk ebben a korban.
Meg hát,igen attól a gyerekünk marad, ha ki is sminkeli magát (vagy bűnöző lesz,vagy meleg,vagy akármi..)
Én amúgy úgy gondolom,hogy nem engedném,de nem vagyok a helyedben (nekem lányaim vannak).
Kíváncsi vagyok,hogy döntesz. És ha nem engeded meg neki,elfogadja a fiad? Mert az is igaz,amit már korábban írt vki,hogy ha tiltunk vmit,annál rosszabb lehet.
Mi nem tartunk még ott, mire tinik lesznek a mieink nem tudom mi lesz a trendi, de már előre félek. Ugyanakkor sokat agyalok és arra gondolok (nem tudom, hogy meg tudom e majd csinálni ) hogy talán hagynám, valószínűleg tini hóbortról van szó. Inkább mint tetoválja magát, meg a szögecsek mindenhova. Ami nem maradandó az nem olyan vész. Arra gondoltam, ezeket remélhetőleg kinövi legtöbb esetben átmeneti. A tiltás sokszor visszaüt sajnos, mégtöbb vihart kavar a kapcsolatban. Már izgul is a gyomrom úgy beleéltem magam a szituba.
Mindenesetre megbeszélni kérdezd meg miért tetszik neki, mutasd ki, hgy érdekel a téma, aztán talán engedd meg, hátha hamarabb túl lesz rajta. Gondolom azért vannak nem-ek más ügyekkel kapcs. ne legyen, az sem, hogy mindent szabad. Ó nehéz kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!