Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek napi 500 ft...

Szerintetek napi 500 ft kajára sok egy 17 éves "gyereknek"?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 21:37
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
Én csak spagettit tudok, sültkrumplit, krumplipürét. rántotta, bundás kenyér alap, de ezektől már hányingerem van. :DDD
2012. szept. 5. 19:19
 32/58 anonim ***** válasza:
79%
Akkor itt az ideje kísérletezni a konyhában! :)
2012. szept. 5. 19:23
 33/58 A kérdező kommentje:
Egyedül nem élvezem annyira:D de jah, meg kéne már tanulni. :D köszi mindenkinek, és én nem pontoztam le senkit:)
2012. szept. 5. 19:28
 34/58 anonim ***** válasza:
100%
bárki bármit is mond én már rég elmentem volna a gyámügyhöz....ha szeretem az apámat, ha nem...olyan nincs hogy nem ad neki enni és hogy nem foglalkozik vele, vagy kamu az egész amit írtál, hogy nem foglalkoznak...először azt írtad hogy azt nem eszed meg utána meg hogycsak maguknak csinál...én már nem értelek....pontoz le ha akarsz...pont nemérdekel....
2012. szept. 5. 19:47
 35/58 anonim ***** válasza:
100%

Igen sok, legalábbis nekem az, mert nézzük... ha csak sulinapokon kapsz akkor a havi pénzed 500x20= 10ezer, nem értem hova lehet ennyit elkölteni kajára egy hónapban. Azért nem értem mert én 8000 ft-ot költök havonta rá, és ebben benne van a minden napos 3szori étkezés + üdítő.

Ha te sokat eszel, akkor meg vedd meg otthonra a felvágottat meg a kenyeret vagy ami kell és vigyél otthonról, mert jóval olcsóbban fog kijönni.

2012. szept. 6. 00:47
 36/58 Pötyös Panni ***** válasza:
57%
Nem,nem sok.Még növésben van és kell az energia a tanuláshoz.18-20 éve kaptam napi 300 ft-ot de akkor sem lehetett kihozni belőle napi háromszori étkezést ahogy manapság sem lehet ezt 500 ft-ból finanszírozni. Aki azt mondja hogy igen, ahhoz nagyon szívesen elmennék tapasztalatcserére..Feltéve ha nem csirkefarhátat eszik minden áldott nap..Egy embernek egy napra legalább ezer ft kell és ez csak az éhenhalástól menti meg.
2012. szept. 6. 00:48
 37/58 anonim ***** válasza:
71%

amint 18 éves leszel menj be a Államkincstárba és kérd saját jogon a családi pótlékot

majd önkormányzat és kérj segélyt -- átmenetit (azt minden hónapban tudod kérni nem sok de mégis valami)

most meg gyámügy és kérdezz rá a lehetőségeidre

ha az egész napi étkezésedet kell megoldani akkor tényleg kevés a napi 400.- de az 500.- is

2012. szept. 6. 08:10
 38/58 anonim ***** válasza:
14%
kevés. csak reggeli 500ft, veszel egy 0,5l kólát, hozzá 3 zsömlét + felvágott, el is ment. ebédre veszel kínai 550ft kisadag. otthon meg eszel. min 1000ft kell naponta kajára.
2012. szept. 6. 15:12
 39/58 anonim ***** válasza:
15%

Talán nem kólát kellene venni, meg kifogásokat gyártani, hanem diákmunkát keresni (ha havi 1 napot dolgozol, már az is majdnem 4ezer forint, ha okosan csinálod, több napra tudsz belőle főzni egy személyre), megtanulni kinyitni a szakácskönyvet, szembeszállni apáddal, a nőjével és nem csak sírni, hogy éhes vagy.

17 évesen eléggé életképtelen vagy.

2012. szept. 7. 09:10
 40/58 anonim ***** válasza:
39%

Én 15 éves vagyok és nekem 700 ft-om van. Mondjuk itthonról viszek egy szenyót, a suliba nem nagyon költöm el. Én szerintem baromi drága 300 ft egy torpedóért vagy 250 egy francia pirítósért. Ha mindennap büfébe járnék, nekem se lenne elég 500 ft.

Mondjuk 17 évesen elég fura, hogy ennyi pénzt kapsz. Vagy havonta kapsz 10.000-et és úgy jön ki a napi 500? xD Mert az úgy nem kevés.

Viszont én havi 3000 Ft zsebpénzt kapok, de a javát mindig otthon hagyom, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy elköltöm... Mondjuk azt a keveset se költöm el, amit viszek. Tanulj meg spórolni és vigyél otthontól kaját.

2012. szept. 7. 18:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!