Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek napi 500 ft...

Szerintetek napi 500 ft kajára sok egy 17 éves "gyereknek"?

Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 21:37
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
10%

Mi az, hogy az iskola nem enged dolgozni? Engem se engedtek, mégis dolgoztam... Egyébként nehezen hiszem el, hogy minden nap spenót nálatok az ebéd.

500 forint naponta rengeteg. Reggelire meg uzsonnára veszel 4 kiflit, otthonra meg főzelék konzervet, víz meg folyik a csapból... Nem tudsz főzni? Biztos van otthon alapanyag, amiből tudnál főzni.

2012. szept. 5. 15:03
 22/58 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok, de nem olyan kevés. (Tehát meg lehet oldani. Csináld úgy, ahogy az egyik válaszoló leírta, hogy mindig maradjon és akkor időnként, vagy egy idő után már "fejedelmibb" ebédet is ehetsz. Tehát tudsz venni otthonra, és otthon meg tudod csinálni, nem kell minden egyes nap újra megvenned a dolgokat.

Otthon viszont a hűtőben rakd külön a dolgaidat, nyomatékosan megmondva, hogy ez a te ebéded, és ebből ne egyenek. A kenyérrel/keksszel amit előbb megveszel ugyanígy. Lehet, hogy észreveszik, hogy nem ártana egy kicsit több gondoskodás, még akkor is, ha majdnem felnőtt vagy.

Nem akarsz menzás lenni? (Tudom, hogy általában rosszak, de valahogy jól lehet vele lakni, hiába eszel keveset)

2012. szept. 5. 16:00
 23/58 anonim ***** válasza:
32%
Állati flegma vagy... szerintem először ezen kellene változtatni, és nem verni az asztalt, hogy "csak" heti 2500.-ból kell kaját venned magadnak! Perszeeee... nem engednek dolgozni. Oda ne rohanjak. Ha már Te magad is idézőjelbe teszed a "gyerek" szót, akkor talán el kellene gondolkodni, hogy mitől is felnőtt egy felnőtt. És nem attól, hogy lejmolja a szüleit és szidja az apját, nekem elhiheted! Amíg meg nem keresel semmit, eszed a spenótot, vagy megoldod máshogy. Nálunk nem lenne ekkora a szád, az fix.
2012. szept. 5. 16:05
 24/58 anonim ***** válasza:
54%
Én napi 200 Ft - t kapok szendvicsre, vizet töltök otthon. Ennyi.:) Nekem ennyi bőven elég. Szerintem 500 Ft sok.
2012. szept. 5. 16:46
 25/58 anonim ***** válasza:
35%
Sok hát. Nem chipset meg más szart kéne venni, hanem péksüteményt vagy otthonról viszel. Gyerekem heti ezresből kijön. Apadnak igaza van.
2012. szept. 5. 17:38
 26/58 A kérdező kommentje:
Nem veszek csipszet, se más szart, kaját veszek. És nem, nem tudok főzni. A suli pedig nem ad papírt ahhoz, hogy év dolgozzak, úgy hogy ja "oda ne rohanj". Amúgy egész nyáron dolgoztam!
2012. szept. 5. 18:07
 27/58 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom minek kéne örülnöm, hogy kapok pénzt. Nem eszem azt amit elém raknak, mert nem raknak elém. Ha főz apám barátnője, azt elteszi maguknak másnapra, viszik a melóhelyre. Minden itthonról visznek, kenyeret, főtt kaját, szóval amikor hazaérek akkor is csak nagyon ritkán van itthon kaja, ők pedig 6-7 körül érnek haza, amikor épp hogy összedob valamit maguknak a nő másnapra. :D
2012. szept. 5. 18:14
 28/58 anonim ***** válasza:
66%

"A suli pedig nem ad papírt ahhoz, hogy év dolgozzak, úgy hogy ja "oda ne rohanj"."

Mondom, hogy nekem se akart adni iskolalátogatásit. Kértem máshoz, mondtam, hogy támogatáshoz kell. Ráírták, hogy ehhez meg ehhez, és mégis elfogadták a diákszövetkezetnél. Szóval ez egy gyenge kifogás.

A főzésről meg annyit, hogy csak megtudsz magadnak főzni egy adag rizst, hasábkrumplit, meg ki tudsz rántani egy csirkemellet.

Apáddal beszéltél már arról, hogy adjon enni? Néma gyereknek... Anyud?

2012. szept. 5. 18:35
 29/58 A kérdező kommentje:
:DDD kb minden nap krumplit eszem. Amúgy jah , beszéltem vele, de nem foglalkozik velem. anyum meghalt.
2012. szept. 5. 18:46
 30/58 anonim ***** válasza:
65%

A kolis fiam iyeneket főz: paprikás krumli, sajtos tészta, tojásos tészta, puliszka, dínsztelt hagyma, lecsó.

Napi 500 nekem elég lenne , mert háztartást vezetek, és neki is, mert hétvégén feltankol a tartalmasabbakból.

Neked segítség nélkül tényleg kevés a napi 500, 3 étkezésre.

Vagy rámold ki a hűtőt spajzot fél négykor, vagy tényleg menj el dolgozni.

2012. szept. 5. 19:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!