Szerintetek napi 500 ft kajára sok egy 17 éves "gyereknek"?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 21:37
1/58 anonim válasza:
Suli menzán futja 2 szendvicsre,ha szerencséd van még egy ropira.
2/58 anonim válasza:
2 szendvicsre? nekünk önkiszolgáló menza van, egészen jól lehet lakni belőle :D de soknak semmiképp se sok..
3/58 anonim válasza:
Ha nem viszek kaját, és, ha a suli büfében akarnék vásárolni, akkor több mint 500 lenne bőven. Ellenben, ha elmegyek egy pékségbe, ott veszek kaját meg egy fél literes ásványvizet, és máris kijött az 500 forint. Manapság az kb az alap, hogy ha reggelizni akar az ember.
Mikor még általánosba jártam, elég volt 100 forint :) ma már nem.
Viszont rengeteg pénzt megspórolhattok, ha készítetek szendvicset, amit elvisz.
4/58 A kérdező kommentje:
én vagyok a 17 éves, és apám kiakad, hogy mit képzelek hogy ennyiért "reggelizek", holott ez az egész napi kajapénzem. 400 ft-ot adott egész napra, és megkértem hogy adjon 500-at, erre teljesen elképedt hogy mit képzelek magamról.
2012. szept. 4. 21:45
5/58 anonim válasza:
Én egy hétre kaptam ennyit, mikor egyetemista voltam! Addig meg semmit, szóval ne nyavajogj!
6/58 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem mennyit kaptál. nem tudom mi ebben a nyavajgás, nem vesz kaját, amiből csinálhatnék szendvicset, de akkor ezek szerint a legjobb megoldás ha éhen halok!
2012. szept. 4. 21:48
7/58 anonim válasza:
Még emlékszem, amikor 45 forint volt a francia pirítós és 50 három deci ivólé. ma viszont 500 forint nem sok dologra elég. Főleg ha egy napot kell vele kihúzni. Kivéve persze, ha úgy van rászánva ennyi, hogy otthonról viszi.
8/58 anonim válasza:
Az attól függ. Kapsz -e ebédet a suliban vagy sem. Ha kapsz akkor csak reggelire sok, jóval olcsóbb otthon szendvicset csinálni.
Ha nem kapsz ebédet akkor meg kevés.
9/58 A kérdező kommentje:
Nem kapok ebédet, ez az egész napi suli kajám, mai igazából 400 ft, mert sokallja apám.
2012. szept. 4. 22:00
10/58 anonim válasza:
Szerintem sok.Attól hogy otthon még nem adnak neked reggelit még Te csinálhatsz magadnak.Vegyél 1kg kenyeret,felvágottat és kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!