Mért van az, hogy minden "normális" ember akar gyereket, csak én nem?
Figyelt kérdés
Ha csak a tv-ben vagy az utcán meglátok egy kisbabát(fúj),akkor az az első szavam rá,hogy milyen undorító,óh hogy fulladna meg???Nem tudom,hogy mivan velem..Mert mindig azt hallom,hogy jaj de jó,kisbabája született valakinek,vagy megszületett az év első babája,hát az első válaszom rá:fúj de undorító,hát hogy néznek már ki..tiszta rondák,valami jobbat is adhatnának a tv-ben!Főleg azért nem szeretnék gyereket,mert:fáj a szülés;tisztába kell tenni;pénzt kell rá költeni;meghízok miatta;bele is halhatok a szülésbe;komplikációk lehetnek;mindenhová magammal kell vinnem;nem allhatok miatta esténként;nem lenne időm semmire...kérlek ne szóljatok le emiatt,hogy én ezt érzem,csak mondjátok meg,ha tudjátok,hogy mért van ez?? 14,5 vagyok,lány.2009. júl. 28. 00:19
32/32 A kérdező kommentje:
igen,lehet,de vállalom...
2010. márc. 11. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!