Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért van az, hogy minden...

Mért van az, hogy minden "normális" ember akar gyereket, csak én nem?

Figyelt kérdés
Ha csak a tv-ben vagy az utcán meglátok egy kisbabát(fúj),akkor az az első szavam rá,hogy milyen undorító,óh hogy fulladna meg???Nem tudom,hogy mivan velem..Mert mindig azt hallom,hogy jaj de jó,kisbabája született valakinek,vagy megszületett az év első babája,hát az első válaszom rá:fúj de undorító,hát hogy néznek már ki..tiszta rondák,valami jobbat is adhatnának a tv-ben!Főleg azért nem szeretnék gyereket,mert:fáj a szülés;tisztába kell tenni;pénzt kell rá költeni;meghízok miatta;bele is halhatok a szülésbe;komplikációk lehetnek;mindenhová magammal kell vinnem;nem allhatok miatta esténként;nem lenne időm semmire...kérlek ne szóljatok le emiatt,hogy én ezt érzem,csak mondjátok meg,ha tudjátok,hogy mért van ez?? 14,5 vagyok,lány.
2009. júl. 28. 00:19
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem ez a dolog csak a kamaszkor miatt van és nagyon remélem, hogy idővel el fog múlni. :S

De akkor is elég bizarr, hogy azt gondolod, bárcsak fulladnának meg. :/ Te is voltál pici, ha a szüleid akkor ezt gondolták volna, te mit szólnál? :(

Én ennyi idősen más voltam, imádtam a kisbabákat, a barátnőm kistesójára is szerettem vigyázni, olyan cuki volt! ^^ Szóval kívánom, hogy megváltozzanak az érzéseid és kinődd ezt a dolgot.

2009. aug. 6. 14:10
 22/32 A kérdező kommentje:
ja és ezt annak mondom,aki azt mondta,hogy törölteti a kérdést: Nem bírtad kitörölni,ezt megszívtad.És ne hazudj!!
2009. aug. 6. 15:14
 23/32 anonim ***** válasza:
60%

:)

21 vagyok, én is teljesen így állok hozzá, így is álltam hozzá mióta az eszemet tudom. Fontosabb a karrierem és a jövőm, hogy valaha gyereket vállaljak. És ezzel a barátaim is így vannak, nem kell nekik gyerek.

___________Szarok a lepontozásra__________

2009. aug. 16. 15:31
 24/32 A kérdező kommentje:
én nem pontozlak le,mert jól mondod:)Teljesen jól!:)
2009. aug. 17. 11:07
 25/32 anonim ***** válasza:
7%

Mondtam mar KISLANY!!! nem toroltetem a kerdesedet igy is eleg szerencsetlen vagy,sajnos.Sajnallak!

Es amugy nem en irtam h "remelem nem lesz gyereked".

Kifogod te ezt noni csak meg KISLANY vagy.

2009. aug. 18. 14:13
 26/32 anonim ***** válasza:
45%

Ja es hazudni sem szoktam mert akkor edesanyakent nem igazan lennek hiteles.

Kulonben meg miert faj az ha valaki nem ugy valaszol a kerdesedre ahogy neked tetszik?Akkor nem kell kerdest feltenni.

Mindegy en erre nem erek ra mert var a draga kisfiam.

Es annak ellenere h te egy hazugnak neveztel en akkor is minden jot kivanok neked az eletbe.

2009. aug. 18. 14:16
 27/32 A kérdező kommentje:
Sehova nem írtad,hogy nem törölteted.Csak azt,hogy fogod.És erre mondtam hogy hazug vagy,mert azt mondtad törölteted,de nem tetted meg.Ennyi.Amúgy meg külön leírtam a kérdés alá,hogy ne szóljatok le emiatt!!!Te pedig leszóltál.ennyit erről....Sajnállak....
2009. aug. 18. 16:37
 28/32 anonim ***** válasza:
39%

Akkor olvasd legyszives vissza.

Mert en bizony irtam.Valahogy igy kezdodik:Nem toroltetem a kerdesed kislany....

Az is lelett pontozva 24%-ra ha ez segit valamit bar a pontozsas hidegen hagy,ez a szegyene ennek az oldalnak:(.

Olvasd el kerlek megegyszer,elnezest kertem benne toled mert tenyleg sajnallak:(.

2009. aug. 19. 00:14
 29/32 anonim válasza:

olvastam hogy van aki szerint a kamasz kor miatt gondolod ezt...fura mert 13 vagyok és alig várom hogy szülessen egy kisbabám...persze nem egy 10 év múlva XD

szerintem majd ha szerelmes leszel akkor nem ez lesz a véleményed... vagy bocsi ha az vagy...

2009. dec. 20. 22:18
 30/32 anonim ***** válasza:

1. Az emberek 1/3 része nem vesz részt a reprodukcióban. Régebben apácák, papok, tengerészek lettek. Értékes része vagy a társadalomnak, jobban mint a koncept nélküli embergyártók.

2. Még nincs itt az anyai időd :)

2010. jan. 1. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!