Szerintetek normális az ilyen ember?
Ebben a kérdésben többször felszólalt az illető, ordenáré hangnemben, törölték is a kommentjét (ő a 65 %-os) de azért csak írt, most a csúnya szavakat kihagyta.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Én egy mondat erejéig beszóltam neki, (első oldal utolsó kommentje) erre ma jön az emailemre egy levél:
"Élőben is ilyen nagyon bátor lennél kisember? Hm? Mitől lettem és MILYEN? Mondjad csak kisbarátom, élőben, a szemembe! Hajrá! Benne vagy?"
Nincs kedvem erre válaszolni, mit mondhatnék az ilyennek,nem alacsonyodom le az ő szintjére, így gondoltam felrakom inkább kérdésnek. :)
Szerintetek az ilyen ember minek látogatja a gyereknevelés témakört? Itt éli ki az elfojtott agresszivitását?
Én is írtam neki, z ilyen ember értelmi színvonalához csak gratulálni lehet:(
Nem az a baj, hogy igaza van, vagy sem, hiszen nem baj, ha egy gyerek lábujjhegyen jár, amíg ez nem valami probléma jele, hanem az erőszakos arrogancia, amivel ráerőlteti a véleményét másokra.
Nem kicsit frusztrált, de sajnos vannak ilyen emberek. Ne is foglalkozz velük, csak magadat idegesíted.
köszi, hogy írtatok, aranyosak vagytok :)
igen, én is arra gondoltam, hogy nem nő/lány az illető, nekem is ez jön le ebből a szövegből
de igazatok van, lehet kikapcsolom a privit
Én írtam a mailre, mivel gyerekkoromban megéltem, hogy milyenek az olyan emberek, akik Jupiternek hiszik magukat és gyereküket erőszakolják jobbkézhasználatra vagy arra, hogy hagyják abba a lábujjhegyen járást, csak, mert nekik nem tetszik.
És igen, aki szelet vet, vihart arat. Ez sajnos így megy a fórumokon, így itt is.
Én se járok el mindig elég körültekintően, húsba vágó kérdés volt, hát ez van :)
Amúgy ez egy nagyon jópofa móka, amikor először nekiállok provokálni a neten, majd amikor jön az előre sejthető válasz, akkor "úh, én nem süllyedek ide" és elhúzom a belem, hát igen, ez egy ilyen hely, itt lehet beszólogatni, provokálni, élőben meg vállalni kell, ha a másikat csúnyán minősíti valaki, tudjátok, ilyen az élet :)
No de azért adjátok csak meg a mailt, különben nem vesznek majd komolyan a többi válaszolók.
Ne duzzogjatok, ez csak egy játék :)
"sokáig jártál lábujjhegyen, lehet ezért lettél ilyen"
Na, így lehet kihozni az állatot valakiből, mielőtt valaki nekiállnak hülyét játszani
Az ilyet szeretném élőben, rejtett mailboxos "felnőttemberek" :)
Kedves 63%-os, van amiben egyetértek veled, de a gúnyos, lenéző hozzászólásaid ostoba válaszadót sejtetnek. Pont ezért reagáltak úgy, ahogy reagáltak. Nem értem, miért érzed szükségét annak, hogy más embereket így leminősíts, nem tudom ki vagy, de olvasni bizonyára tudsz, a doki javasolta, hogy szoktassák le a gyereket a lábujjhegyezésről. Komolyan azt gondolod, hogy egy ismeretlen, provokatív, gúnyolódó válaszolónak azonnal igazat ad az anyuka, a saját orvosa véleményével szemben? Ugye nem. A mi dokink szerint nem árt a lábujjhegyen járás, ha nincsen szervi probléma a háttérben, de sokan nem értenek vele egyet, szakemberek sem. Te valóban felvállalnád azt a "szakvéleményt", hogy a kérdező gyerekének nem fog ártani, csak azzal az indokkal, hogy neked sem ártott? Gondolom nem vállalod fel, érthető módon, hiszen még ha hozzáértő szakember is lennél, nem ismered a gyereket, nem láttad, miről van szó. Egy olyan kérdésre, hogy hogyan szoktassam le, nem lehet válasz az, hogy ne szoktasd le, hiszen központ a HOGYAN. Nem eldöntendő kérdést tett fel a másik kérdező!
Az unokaöcsémnek pl. meg volt rövidülve az Achilles-ina, ezért gyógytornász segített neki leszokni a lábujjhegyezésről. Nála muszáj volt, hiszen nem csodagyerek lett volna a lábujjhegyezéstől, hanem sérült:(
Így jó érzésű ember nem basztatja a szülőt, anélkül, hogy a dolgok mögé látna. Lehet, hogy őt szimplán csak zavarja a lábujjhegyezés, de lehet, hogy a kicsinek is problémája van. Ebbe is bele kellene gondolnod, mielőtt elkezded ezt a provokációs hadjáratot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!