Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért van az, hogy minden...

Mért van az, hogy minden "normális" ember akar gyereket, csak én nem?

Figyelt kérdés
Ha csak a tv-ben vagy az utcán meglátok egy kisbabát(fúj),akkor az az első szavam rá,hogy milyen undorító,óh hogy fulladna meg???Nem tudom,hogy mivan velem..Mert mindig azt hallom,hogy jaj de jó,kisbabája született valakinek,vagy megszületett az év első babája,hát az első válaszom rá:fúj de undorító,hát hogy néznek már ki..tiszta rondák,valami jobbat is adhatnának a tv-ben!Főleg azért nem szeretnék gyereket,mert:fáj a szülés;tisztába kell tenni;pénzt kell rá költeni;meghízok miatta;bele is halhatok a szülésbe;komplikációk lehetnek;mindenhová magammal kell vinnem;nem allhatok miatta esténként;nem lenne időm semmire...kérlek ne szóljatok le emiatt,hogy én ezt érzem,csak mondjátok meg,ha tudjátok,hogy mért van ez?? 14,5 vagyok,lány.
2009. júl. 28. 00:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
39%
Én még 20 évesen sem akartam.Most 23 vagyok,és 39 hetes terhes.Sokat tud változni az ember.
2009. júl. 28. 11:37
 12/32 anonim ***** válasza:
65%

Én is azt gondolom, hogy változni fogsz. Bár tényleg érdekes eset vagy, mert én régen játékbabákkal soha nem játszottam, de mindig mentem rokonokhoz, szokszédokhoz babázni, játszani a picikkel mert szerintem tündériek, és most is nagyon-nagyon meg vagyok őrülve értük! 17 éves vagyok, gyereket persze még nagyon nem szeretnék, hiszen a suli itt van előttem, aztán egyetem, elhelyezkedés valahol és a többi.... lehet, hogy máshogy gondolkoznál ha lenne egy hugod, vagy öcsid. Őket biztos nem tartanád csúnyának , legalábbis remélem, és talán megszerethetnéd a piciket.

Mindenki különbözik, váltkozni fogsz remélem! Ne aggódj! Most éld ki magad, tanulj, játsz, sportolj, bulizz!!

2009. júl. 28. 12:09
 13/32 A kérdező kommentje:
nincs sem öcsém,sem hugom,lehet hogy emiatt vagyok ilyen:(Am mostanában kezdem megszeretni őket,de komolyan.Amúgy nincs a rokonaim közt senki,aki fiatalabb nálam,én nem jártam át babázni kisebb koromban,mert nem volt a környezetünkben senki.Mintha mostanában tényleg változna a véleményem...
2009. júl. 28. 16:28
 14/32 anonim ***** válasza:
18%

Te is voltal kisbaba vagy nem?

Akkor te is undorito voltal???????

Valami tenyleg nem oke veled.

Az oke h nem szeretnel gyereket(meg nincs is itt az ideje) de h ilyet mondani h "fulladjon meg".

Mar ne is haragudj de ezen en elsirtam magam mert itt alszik mellettem a gyonyoru 4 hetes kisfiam es belehalnek ha valami tortenne vele.

Szoval allj le errol a stilusrol es ne kivand mar mas gyerekenek a halalat.

Remelem torlik ezt a kerdest mert nagyon felhuzott ha nem akkor majd teszek rola h toroljek.

Szerinted rad ki mondta amikor baba voltal h undorito vagy?

Fogadok h az egesz rokonsag teged akart szeretgetni,mindenki teged csodalt.

Megkernelek valamire:

Vedd elo a fenykep albumot es keresd meg a baba kori kepeidet,nezegesd meg oket es ha utana is azt tudod csak mondani h "undorito" akkor kerlek keress fel egy szakembert.

Sokan nem akarnak gyereket,sok ilyen ismerosom van de egyik sem mond ilyen durvakat mint te.

Legyszives gondolkozz el ezeken a dolgokon!

egy 4 hetes kisfiu anyukaja

2009. júl. 28. 18:05
 15/32 A kérdező kommentje:
nem kívánom senkinek a halálát,csak jól esik ezeket mondani.És ha akarod,akkor töröltesd ezt a kérdést,nem érdekel.És a gyereked sem.És nem látsz a szemedtől??Leírtam hogy ne szóljatok le emiatt!!!!!Inkább örülj neki,hogy tudsz olyan emberről,aki így érez.Ne gondold,hogy olyan könnyű volt rászánni magam arra,hogy ezeket leírjam és vállaljam.Hogy hogy lehet olyanokat mondani,hogy fúj,fulladjon meg?Könnyen.Simán.Egyszerűen.Amúgy csak 6 éves korig nem szeretem őket,fölötte OKÉ.Tehát tudnék örökbe fogadni simán,csak 6 éves kor fölött.Na,gyerün,rajta,töröltesd a kérdést,ha ettől jobban érzed magad.Gyerünk.Nem érdekel.
2009. júl. 28. 20:17
 16/32 anonim ***** válasza:
18%

Nem kislany,nem veszekszek en veled es nem toroltetem a kerdesedet,ezt csak azert irtam mert engem nagyon sziven utott amit irtal es nagyon rosszul esett.

Nem bantani akartalak.Tenyleg.

Csak egy anyukanak a gyereke a leggyengebb pontja,ott lehet legjobban tamadni,de szerintem ezt 10 ev mulva mar te is tudni fogod mert en bizok benne h ez meg alakulni fog.

Egesz este a kerdeseden gondolkoztam,amit meg osztottam egy pszichologus baratnommel aki szerint ez tenyleg nem normalis dolog.

Az igen,hogy nem akarsz gyereket(meg) en sok ilyen embert(felnottet) is ismerek de amiket irtal h fuj stb...az nem normalis.

Mondta ezt egy szakember es nem en talatam ki.

Szoval jo lenne ha felkeresnel egyet.

Vagy esetleg anyukaddal nem tudnal errol beszelni?

Igen,amit irtal h nincs tesod az lehet h kozre jatszik nalad.

Viszont az mar nagy haladas ha kezded,legalabbis a 6 ev felettieket mar szereted.

Igen,veluk mar lehet mit kezdeni egy csecsemo csak egesz nap sir es eszik meg alszik es igen ejszakazni kell vele meg nehez a szules(en 25 orat vajudtam) de hidd el ennek is meg van a maga szepsege. Majd megtudod:).

Szoval megegyszer ne haragudj.

Minden jot kivanok neked:)

(Az elozo valaszolo voltam)

2009. júl. 28. 22:51
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a kisbabákat, de nem szeretek babázni. Olyan pici, attól félek, hogy valami bajuk lesz, vagy ilyesmi. Ha meglátok egy csecsemőt, nem fognak el az anyai ösztönök. Aranyos, puha, de én sem szeretnék. Szülni egyáltalán nem, nem a fájdalom miatt vagy ilyesmi, hanem elbirzaszt. Annyira nem vagyok nőies, hogy lelki traumát okozna. Gyerek vagy még, és már meg is jegyezted, hogy ez kezd kicsit megváltozni. Talán ha felnőtt leszel, te is megőrülsz egy csöppségért, de ha nem, az sem baj. Nem kötelező mindenkinek gyereket szülnie.
2009. júl. 29. 16:49
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Nem csak te nem akarsz gyereket, például én sem, pedig már 23 vagyok. Csak kevesebben vannak azok, akik nem akarnak. Ennyi idősen természetes, hogy nem akarsz, csak nem értem miért tartod őket undorítónak?

De nem kötelező szülni, szóval én nem ítélem el azt, aki nem tervez gyereket.Nem mindenkinek az az álma, hogy legyen öt gyereke. Én tizenéves koromban sem gondoltam, hogy később gyerekem legyen, most sem, legalábbis 30 éves koromig biztos nem tervezek ilyesmit. Lehet, hogy 10 év múlva megváltozik a véleményem, ki tudja. Én most így érzem jól magam, nem akarok változtatni az életemen.

Lehet, kicsit naív vagyok. Mikor látom, hogy egyik-másik csoporttársam már férjhez ment és már a gyereken gondolkodik, eszembe jut, mennyire mást akarunk az életben. Nekem például soha nem jutna eszembe, hogy 23 évesen (vagy még fiatalabban) férjhez menjek és gyereket szüljek.

2009. aug. 3. 16:29
 19/32 anonim ***** válasza:
5%
Remélem tényleg nem lesz gyereked, ha így állsz akkor is hozzá. Egy ilyen anyával felnőni... szerencsétlen gyerek...
2009. aug. 3. 22:04
 20/32 A kérdező kommentje:
Én is remélem hogy nem lesz.Köszi hogy támogatsz:)
2009. aug. 4. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!