Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 6. Osztályos leszek, és...

6. Osztályos leszek, és lehet, hogy lesznek oltások, nem szeretem az oltásokat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 19:53
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ne nézz oda és lazítsd el magad :)
2010. okt. 23. 15:40
 32/34 anonim ***** válasza:
Holnap lesz a nagy nap :D holnap kapom az oltást xD
2010. okt. 26. 18:51
 33/34 anonim válasza:
Hát öszintén nincs nagyon amit tegyél, de gondolj arra, hogy mindenki keresztül megy ezeken az oltásokon, elöbb-utóbb, és hogy a te egészséged érdekében adják. Szoval nyugodj meg, ne nézz oda és máris kész van.
2010. nov. 12. 18:38
 34/34 anonim ***** válasza:
Ne hogy már egy kis oltástól félj! Engem most műtöttek előtte vettek vért ami szerintem sokkal jobban fáj plusz amikor bementünk műtét napján nyugtatót kaptam megszúrtak akkor is amikor gázzal altattak felkeltem egy "csap" lógott ki a kezemből szintén tű igaz nem éreztem hogy betették de akkor is... Nem fáj!!! :)
2011. júl. 23. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!