Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 6. Osztályos leszek, és...

6. Osztályos leszek, és lehet, hogy lesznek oltások, nem szeretem az oltásokat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 19:53
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos sok dolgot el kell viselnünk az egészségünk érdekében, amik nem épp kellemesek. Ez is ilyen. Ki kell bírnod, mert mást úgysem tehetsz. Nem vészes ám, ne aggódj. Úgyis ott lesznek veled valszeg a barátnőid is.
2009. júl. 26. 19:55
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg úgy felfogni, h' csak egy pillanatig rossz, de cserébe védve vagy olyan betegségek ellen, amikben manapság is meghalnának az emberek, ha nem lenne oltás. Amennyire lehet, lazítsd el azt a testrészed, ahová adják, akkor nem olyan kellemetlen. Egyébként tökéletesen megértem, h' nem szereted az injekciót. Én 33 éves vagyok, de a mai napig stresszelek ha szurit kell kapnom, és sosem nézek oda.
2009. júl. 26. 20:10
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
nekünk idén volt.Egy kis szúrás,az egy picit rossz érzés mikor benyomja,de utána el is felejted.Én megszerettem tőle az oltásokat,hiszen alig érzel valamit.Előtte én is féltem tőlük.
2009. júl. 26. 20:59
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Én idén leszek 8.-os mi most csak egyet kapunk, de hatodikban kettő volt. Halason az egész osztálky megy együtt egymást nyugtatják. Nekünk nagyon kedves védőnőnk van és pont akkor érkeztek meg az extra vékony tük is , úghogy egyáltalán nem fájt, bár én sosem féltem az ilyenektől. Gondolj valami szépre , jóra vagy számolj el ötig és már kész is. Az egyik barátnőm utána nem sokkal lesérült és azért nem kapott tetanuszt mert 6.-ban azt is adnak. Amúgy a felkarba szokták beadni.
2009. júl. 26. 21:17
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Én a tűktől parázok kicsit, ezért inkább elfordulok és ellazítom a kezem. Mi a haverjaimmal kb szétszedtük az iskolai rendelőt, kiszedtük a hűtőből a védőnő joghurtját, egyik srác morfiumot keresett, méregettük egymás vérnyomását, ilyesmi... Szóval mi "feloldódtunk" és nem izgultunk... Persze kicsit fura volt hogy lement 5 balkezes és egy jobbkezes fiú oltásért, de utánna jó volt mert nem kelett írnunk semmit, mert elzsibbadt... :D Ja, am a doktornő bírta a hülyeségeinket és ő is nevetett rajta elünk. ;) Ne izgulj, nem nagy dolog, próbáld meg elnevetni! 15/F
2009. júl. 27. 01:33
 6/34 A kérdező kommentje:
Tökéletesen megértem, de még érzéstelenítővel is fáj, és én felrobbanok ha 6.-ba lesz oltás :(
2009. júl. 27. 08:25
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, én nem robbantam fel. Nálunk 5. osztályban volt oltás és én annyira féltem, hogy el akartam menekülni, de elkaptak, lefogtak és beadták.

Utána kiült a szégyen az arcomra, mert sokkal kevésbé fájt, mint ahogy számítottam rá. Azóta nem félek az oltásoktól, meg semmilyen szuritól sem.

2009. júl. 27. 08:59
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
nem szabad ennyire félni.Egy oltástól nem fogsz felrobbani,nem fogsz belehalni.Abba tudnál belehalni,ha a csöpp eszeddel nem fogod fel hogy ezeket muszály megkapnod!
2009. júl. 27. 09:32
 9/34 anonim válasza:
100%

EGYÁLTALÁN NEM ROSSZ 6.ba 3mat v 2 kapsz.. de a szúnyogcsípésnél is jobb:D meg se érzed .. majd besz*artam mikor mentünk oltásra de még csodálkoztam h csak ennyi volt??::.... :Dszóval nem fáj az injekció !!!!

én mostmár egyáltalán nem félek tőle

2009. júl. 27. 13:44
 10/34 anonim ***** válasza:
27%

Én is jövőre mek 6.-ba. Ez olyan nagy hülyeség, hogy lehet egy szuritól ennyire félni? Azért azt a pár másodpercet ki lehet bírni!! Nem fogsz belehalni.

12/L

2009. júl. 27. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!