Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 6. Osztályos leszek, és...

6. Osztályos leszek, és lehet, hogy lesznek oltások, nem szeretem az oltásokat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 19:53
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Köszi, most már jobban érzem magam :)

Már csak egy kérdés: Ezek kötelezőek, vagy a szülő dönti el?

2009. júl. 27. 18:00
 12/34 anonim ***** válasza:
Elméletben egyik oltás sem kötelező ( amelyiket kissebb korodban kaptál azok sem), erről a szülő dönt, de nem hiszem, hogy a szüleid nemet mondanak. DE ezek nem olyan fizetős oltások,mint például az influenza és a kullancs elleni védőoltások. Ezek egyébként fontosak, mert például egy másik országban többszáz beoltatlan gyerek fertőződött meg. És egyáltalán nem fájnak.
2009. júl. 28. 08:25
 13/34 anonim ***** válasza:
nem dönthető.Kötelező mindenkinek,én úgy tudom,legalábbis nálunk
2009. júl. 28. 12:41
 14/34 anonim ***** válasza:
Egyik oltás sem kötelező, a szülő dönthet úgy hogy nem kéri. Vannaak olyanok akik szerint az oltás inkább ront, mint használ,bár ez a nézet nem elterjedt Magyarországon.
2009. júl. 29. 11:14
 15/34 anonim ***** válasza:
Viseld el. Senki nemhalt még bele. Amugy 2 oltást fogtok kapni az egyiket meg se érzed(komoly! simán tesiórán kézenálltunk meg talajtornáztunk nem is érztük) a másik kicsit fáj (utána ha mozgatod a karod akkor nagyon) de max. aznap. :) és ne félj nembánt a doktornéni se meg a tű se :D
2009. júl. 29. 13:28
 16/34 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van kedves a védőnő. Nálunk pl. 2 van. Leültet egy székre az egyik utána melléd ül, közbe a másik elkezd ott témázgatni. :D Mit sportolsz, hogy érzed magad, milyen a suli, szoktad-e nézni ezt meg ezt a TV műsort. És hagyja hogy elkezdj beszélni vele. Közbe a másik beadja. Én esküszöm észre se vettem xD
2009. júl. 29. 13:30
 17/34 anonim válasza:
Ez nem olyan mindenki fél valamitől majd megtapasztalja h mien és tudni fogja h nem fáj annyira
2009. júl. 29. 15:53
 18/34 anonim válasza:
jah ez nem ide jött hanem az előző oldalra :P egy komentezőnek
2009. júl. 29. 15:54
 19/34 anonim válasza:
jah és am meg lesz vizsgálat és ott teljesen félmeztelenre kell vetkőzni egymás előtt :s
2009. júl. 30. 17:55
 20/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Most már teljesen megnyugodtam, és ez sokat segített!
2009. júl. 31. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!