Hagyjam, hogy a 16 és féléves lányom hetente 5-ször a barátjánál aludjon?
Szia! Javaslom kérj segítséget pszichológustól, menj el tanácsadóhoz, mert ez így nem mehet.
Itt nem arról van rész szó, hogy hagyod vagy nem hagyod. Te is érzed, hogy valahol valami elúszott...16 évesen nem kellene hormonokat szednie. Csodálom hogy helyeslik ezt a fiú szülei, vagy legalábbis azt, hogy "tolerálják". Én elég könnyűvérűnek tartanám azt a lányt, aki 16 évesen a fiamnál alszik és a szüleiről is meglenne a véleményem. Bár remélem az én gyermekemet sikerül úgy neveljem, hogy 16 évesen másabb elvei legyenek.
No. 1 megmondanám a lányodnak, kezdődik az iskola, ott alvások befejezve. Ezen túl felvenném a kapcsolatot a fiú szüleivel, lássam, mi a helyzet.
16 évesen soha nem aludtam a barátomnál, de még 18 évesen sem. Ettől függetlenül együtt vagyunk már több mint 5 éve. Nem ezen múlik.
Javaslom kérj külső segítséget, mert egyedül nem tudod ezt megoldani már.
HA szeretnél egy unokát, akkor hagyjad!
ha nem akkor csak heti 1x aludhat, akkor is csak hétvégén, és azt is akkor ha már találkoztál a szüleivel, és tudod a számukat.
Hogy hagyhattad így elfajulni ezt????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!