Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti mit tennétek, ha a...

Szülők, ti mit tennétek, ha a 16 éves lányotok egyszer hazaállítana egy ilyen piercinggel?

Figyelt kérdés

[link]

Annak ellenére, hogy mindenféle arcon lévő piercingre azt mondtátok neki, hogy 18 éves kora alatt nem lehet. Meg sem kérdezte ezért már előzőleg.

2012. aug. 8. 13:51
1 2 3
 21/29 MaBu válasza:
100%

Én 7.-es voltam amikor felmerült bennem, h milyen lenne ha orrpiercingem lenne. Nem olyan karikát akartam, csak 'egy kis pöttyöt'. Meg is kérdeztem a szüleimet, utána néztünk, h mit kell tudni róla, hogyan szúrassam, h később (ha megunom) beforrjon. Végül megengedték a szüleim és szalonban megcsináltattuk. Azóta sem bántam meg, még mindig hordom, viszont nem lettem 'mániás', nincs már piercingem.

16/L

2012. aug. 9. 13:07
 22/29 anonim ***** válasza:

Elmennék ahoz aki megcsinálta neki, és elbeszélgetnék vele. Nekik ez jó üzlet és persze hogy belövik a tiniknek , egy 18 éves már megfontoltabb.

Egyébként ne bánkódj rajta nyilvánvalóan, mert biztos egy kis szülő pukkasztás is van mögötte. Tisztázzátok, hogy a több szabadságban ti is benne vagytok, több felelősség vállalással a részéről. Olyan nincs, hogy kiszolgálva otthon mint egy ovis, de haverozás világba, vagy bármi más aránytalanság. Ha ezek rendben vannak Nálatok, akkor örülj hogy nem leszel pl.idő előtt nagymama és csak ezzel a két kis karikával tesz próbára. Mindenkinek megvan a maga kis hülyesége, hát most neki is lett. Ennyi.

2012. aug. 11. 08:49
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

Megkérném,hogy szedje ki,és ha annyira akar,akkor elmennék vele rakattatni egy ÌZLÈSES,kicsi darabot a köldökébe.(azt max nyàron làtjàk);-)

17/L

2012. aug. 11. 23:50
 24/29 anonim ***** válasza:
Szülő ugyan nem vagyok, csak a helyükbe képzelhetem magam, de szerintem részesülne a jóvoltamból egy enyhe fejmosásban, amiért a tudtomon kívül lövette őket be magának. Egy 16 éves kamaszt már nem korlátoznék ilyesmiben.
2012. aug. 12. 23:59
 25/29 anonim ***** válasza:
Miért baj, hogy van ilyenje? Inkább meg kéne egyezni vele, hogy a suliban nem hordhatja, de amúgy igen. Attól még hogy neked nem tetszik, neki igen. És? Baj, ha van saját ízlése? Nem kellett volna a hátad mögött megcsináltatnia, de már mindegy, nem?
2012. aug. 13. 01:05
 26/29 anonim ***** válasza:
anyám kitagadna.
2012. aug. 13. 22:23
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem örökké tart, a tetoválás 6 hónappal tovább. Kedvenc idézetem.

Szóval, hogyha meghalsz, akkor vége van az életednek, tehát a szerelemnek is, de a testednek még kell 6 hónap hogy természetesen le bomoljon. Gondolj arra, hogy vannak ennél nagyobb dolgok, amik már nem nagyon vissza változtathatóak. Ez pedig az, mert kiveszed és megvárod míg beforr. Vannak olyan helyek, ahol 1000-szer sokkal rosszabbul mutat, és feltűnőbb. Egyébként nekem is a snakebite a kedvencem, magamon is csak azt tudnám elképzelni, és pontosan ugyan így akartam ahogy a képen, de aztán megrendeltem a piercinget online, és mikor átvettem volna anyám sikeresen leoltott, meg visszavitette a futárral. Most megyek ettől az évtől gimnáziumba, pedig nagyon szeretnék, szóval megvárom egy kicsit míg szerzek barátokat, hátha úgy megbékél vele, hogyha ők elfogadják, akkor én had élvezzem.

2012. aug. 14. 15:08
 28/29 anonim válasza:
én is 16 éves vagyok...,,gyerek szemmel'' én azt mondanám hogy kössenek vele kompromisszumot,mert biztosan megtalálnák az arany középutat.én is teljesen piercing ellenes vagyok, de meg tudom érteni a lányát, hiszen majdnem mindenki ebben a korban alakítja ki a saját stílusát.tanácsom : mindenképpen üljenek le megbeszélni a dolgot és a pofont, harapófogót és társait semmiképpen sem ajánlom:)
2012. aug. 18. 20:07
 29/29 anonim válasza:

nekem tetszik... a piercinget ki lehet venni tudtommal. Ha megunja úgyis kiveszi. Vagy csak én látom ilyen egyszerűnek?

18L

2013. jan. 4. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!