Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti mit tennétek, ha a...

Szülők, ti mit tennétek, ha a 16 éves lányotok egyszer hazaállítana egy ilyen piercinggel?

Figyelt kérdés

[link]

Annak ellenére, hogy mindenféle arcon lévő piercingre azt mondtátok neki, hogy 18 éves kora alatt nem lehet. Meg sem kérdezte ezért már előzőleg.

2012. aug. 8. 13:51
1 2 3
 1/29 intrepid ***** válasza:
33%
Csípőfogóval szedném ki belőle. És nem finomkodnék.
2012. aug. 8. 13:58
 2/29 anonim ***** válasza:
65%
Hát, én lehet, hogy a szigorúbb típus vagyok, de az tuti, hogy kivetetném. Alapból ellenzem a tetoválást és a piercinget, biztosan nem fogom engedni a lányaimnak (már most mondtam nekik, ha egyszer valami ilyennel állítanak haza, szedhetik a sátorfájukat :)).
2012. aug. 8. 14:00
 3/29 A kérdező kommentje:
Nem szedi ki. ÉS már nem tudom mivel büntetni, már így is egész nyáron büntetésben van más dolkog miatt. Egyszer már el is küldtem hazulról egy durva dolga miatt, akkor egy hétig nem jött haza, nyaralni is nélküle mentünk. A végén az az apjának kellett hazahívnia. Ez a csípőfogóval kiszedés jól hangzik, de a valóságban sajana nem megvalósítható.
2012. aug. 8. 14:03
 4/29 anonim ***** válasza:
49%
Biztos kapna egy jó nagy pofont, az lenne az első, nincs zsebpénz, nincs semmi amíg ki nem szedi!
2012. aug. 8. 14:19
 5/29 anonim ***** válasza:
61%
2-es vagyok. sajnálom, hogy ilyen lett a viszonyotok a lányoddal :( Mit fognak szólni hozzá az iskolában? Lehet, hogy ott kivetetik velük (bár mostanában annyi minden változott ezen a téren is...). Próbálj esetleg leülni vele beszélni, hogy miért csinálta, lázadásból? Próbáld felvázolni, hogy hamarosan itt a továbbtanulás ideje és vajon hogy fog mutatni egy szóbeli felvételin ilyen karikával? mit gondonak majd róla? Ha dolgozni menne, akkor szintén könnyebben kap állást jobb fizetéssel egy szolidabban kinéző lány (hacsak nem csaposnak szeretne állni egy disco-ban). És neki sem mindegy, hogy az élete majd hogy alakul, párválasztás, család, karrier és sajnos néha ilyen piciken is múlhat a dolog. Próbáld arra terelni a beszélgetést, hogy ő maga lássa be, hogy ez legfeljebb egy jópofa nyári hóbort, amit azért a hétköznapokon jobb volna mellőzni. Sok sikert a beszélgetéshez, remélem sikerül valamit elérned!
2012. aug. 8. 14:19
 6/29 anonim ***** válasza:
73%

Én nem a lányomat büntetném, hanem elgondolkodnék, hogy mit rontottam el a nevelésben.

Nekem 15 éves a lányom, de fel sem merül benne, hogy bármit is tetessen az arcára, köldökére, ilyen helyekre.

Az volt a maximum, hogy az egyik fülébe kért egy második lyukat, ezt megengedtem neki.

Ha így folytatjátok, el fog zülleni, gyári futószalag munkás lesz belőle.

Bocsi, de már késő bármihez is. Minél inkább bünteted, annál nagyobb lesz az ellenállás, annál inkább taszítod a rossz társaság felé, mert gondolom ezt nem egyedül találta ki.

Ülj le vele, menjetek el közösen vásárolni, sétálni, hogy érezze, ismét van anyja, nem csak a haverok.

2012. aug. 8. 14:30
 7/29 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy foglamam sincs, hol rontottam el. Együtt vagyunk az apjával, szeretjük egymást, neki mindig mindent megadtunk, de azért nem volt agyonkényeztetve. És van, hogy hetekig jóben vagyunk, beszélgetünk, már épp kezdenék benne megint bízni, aztán jön egy ilyen. Zsebpénze egyébként sincs, mindig csak úgy adok neki 1-2 ezer Ft-ot, ha eszembe jut, hogy már rég adtam. Az iskolában más gyerekeknek is van piercingje, nem fogják kivetetni vele, de szerintem azért még máshogy fognak rá nézni ezek után. Ezért is nem akartam, hogy amíg gimnáziumba jár legyen piercingje. De azt mondta, hogy maradi vagyok, és még az egyik tanárnak is van. Az állás meg nem hat rá, piercinges szeretne lenni, már vagy egy éve. Az a baj, hogy nála ez ne tini lázadás, komolyan gondolja ezt a dolgot. Pedig minden tanára szerint remek agy van, osztályelső lehetne, ehhez képest rosszul tanul. És semmivel nem lehet rá igazán hatni.
2012. aug. 8. 14:45
 8/29 A kérdező kommentje:
És pofon nem üthetem, nem kisgyerek már.
2012. aug. 8. 14:50
 9/29 anonim ***** válasza:
19%
nem engedném, sajnos ha pénzmegvonással zsarolod, jöhet olyan hogy eladja a cuccait akárhol, nálunk családban előfordult sajnos. Nem tudom mit lépnék, de kiszedném vagy kiszedetném, ez biztos.Férjem is. És még jobban felháborodtam azon a kommenteden hogy ezt manapság már az iskola is tolerálja, nálunk a hajfestés is tilos volt, igaz, ez nem ma volt.
2012. aug. 8. 14:53
 10/29 anonim ***** válasza:
64%
én érettségi után tetettem be nyelvpiercinget éppen azért, mert szerettem volna de csak magamnak, ha semmi drasztikushoz nem szeretnél folyamodni, felajánlhatod neki h ha kiszedi ezt, betetethet köldök v nyelvpiercinget ami nem diszkriminálja őt negatívan, bár szerintem ha ezt is az engedélyed nélkül ill ellenére tette, nem ad már a véleményedre.
2012. aug. 8. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!