Szülők, ti mit tennétek, ha a 16 éves lányotok egyszer hazaállítana egy ilyen piercinggel?
Annak ellenére, hogy mindenféle arcon lévő piercingre azt mondtátok neki, hogy 18 éves kora alatt nem lehet. Meg sem kérdezte ezért már előzőleg.
Én nem a lányomat büntetném, hanem elgondolkodnék, hogy mit rontottam el a nevelésben.
Nekem 15 éves a lányom, de fel sem merül benne, hogy bármit is tetessen az arcára, köldökére, ilyen helyekre.
Az volt a maximum, hogy az egyik fülébe kért egy második lyukat, ezt megengedtem neki.
Ha így folytatjátok, el fog zülleni, gyári futószalag munkás lesz belőle.
Bocsi, de már késő bármihez is. Minél inkább bünteted, annál nagyobb lesz az ellenállás, annál inkább taszítod a rossz társaság felé, mert gondolom ezt nem egyedül találta ki.
Ülj le vele, menjetek el közösen vásárolni, sétálni, hogy érezze, ismét van anyja, nem csak a haverok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!