Szülők! Ti mit szólnátok ha hazamenne a 15 éves lányotok köldök piercinggel?
remélem az én lányom ennyi idősen a tudtom nélkül nem akar majd ilyet csinálni.
ha idősebb már, akkor meg úgyis megcsináltatja, ha tetszik, ha nem. de 15 évesen még az ilyen dolgok koraiak szerintem.
mondjuk nekem is anyám tudta nélkül volt meg a tetkóm anno, de már majdnem:) 18 voltam. az úgy gondolom elfogadhatóbb kor.
mivel anyukád elég konzervatív, és tiltakozik, hogy ne legyen, ezért szerintem büntetést kapnál vagy nem tudom...
nekem sem engedik, mondjuk én nem is akarok, meg a köldök pc már annyira elcsépelt...mindenkinek van.
18L
Szerintem helyből kivetetné, büntetést kapnál és valószínűleg gyakran nézné, hogy visszarakod-e... Megéri? Oda a pénzed, a fájdalomról nem is beszélve.
Én is 15 körül voltam, mikor köldökpiercinget raktam magamnak, anyukám tiltása ellenére (ezelőtt több, mint 10 évvel). Mikor fürödtem bejött a fürdőbe és meglátta. Mivel előtte már megijesztettem egy "álpiercinggel", csak annyit mondott, hogy "látod kislányom, attól a vacaktól már sebes a köldököd", én meg ijedtemben kivettem. :) Persze mikor 18 lettem újra lett, akkor már úgy volt vele nagylány vagyok, azt csinálok amit akarok.
Akkor még úgymond nagy dolog volt, ma már tényleg inkább elavult divathóbort, semmi trendi nincs benne...
köszi hogy ilyen gyorsak voltatok. :)
de hát ha benn van már akkor csak nem fogja kiszabni?
Két pofon és azonnal vegye/vetesse ki.
Mellékesen 16/F
Én szívesen elvinném a lányomat /15 ő is/, betetetném, kifizetném.
De nem kell neki :P
Hogy egy konzervatív anyuka mit szólna, nem tudom, ebben nincs tapasztalatom. Neked kell ismerned, hogy reagálna. Sokan csinálják így, hogy kész tények elé állítják az ellenkező szülőt... Megéri kockáztatni? Ezt Neked kell tudnod.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!