Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szólnál ahhoz ha egyik...

Mit szólnál ahhoz ha egyik nap a párod hazaállítana egy 5 hónapos kutyával, mikor van egy majd 3 éves és egy 5 hónapos kislányotok?

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 22:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%

Miért baj ez??És ahol alapvetően van kutya+ gyerek,az mivel másabb?Ha az a kutya rendben ,felelősséggel van tartva (oltások,ápolás,stb),akkor az ég adta világon nem lesz bajuk a gyerekeknek.Legalább már kis korban megtanulják szeretni,tiszteli az állatokat és felelősséget is tanulnak általa.

Bár zárójelben jegyzem meg,anyának csak megemlíthette volna,hogy ne kapjon agyvérzést. :)

2012. júl. 24. 22:35
 2/18 anonim ***** válasza:
15%
Kivágnám vele együtt! És megmondanám neki hogy saját magának csináljon gondot na plán ha még a lakásban akarja tartani!:-)
2012. júl. 24. 22:36
 3/18 anonim ***** válasza:

Milyen fajta? Vállalja a gondozását is a férjed? Hogy leviszi hajnalban és napközben többször is sétálni?

Fontos a fajtája, mert nem mindegyik való gyerek közelébe. Panel vagy kertes ház egyébként ahol laktok?

2012. júl. 24. 22:47
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Felelős kutya tartó vagyok kisgyerekekkel.Ha megmentette ,le a kalappal, ha felelőtlenül választott , alaposan elbeszélgetnék vele.

A kiskutyáért pedig felelősek vagytok ezentúl ,hogy mi lesz vele,bármi is történt.

2012. júl. 24. 22:54
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
Én nagyon örülnék, mert imádom a kutyákat. És elférne a 4 éves és az 5 hósom mellett. De sajnos engem ez a veszély nem fenyeget, pedig már régóta rágom a férjem fülét vele. :(
2012. júl. 24. 23:03
 6/18 anonim ***** válasza:
Az, hogy kutyát hoz, különösebben nem zavarna. Az viszont nagyon, ha nem beszéli meg előre.
2012. júl. 25. 00:50
 7/18 anonim ***** válasza:
29%
Attól függ milyen házban laktok.Mi kertes házban ha beállítana vele nem lenne semmi gond.HA panelba visszaküldeném .
2012. júl. 25. 11:22
 8/18 anonim ***** válasza:
panel sem rosszabb ,sőt
2012. júl. 25. 13:30
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom hogy akik azt írták hogy "jó ötlet" éltek előtte úgy kutyával együtt a lakásban hogy ott volt egy 5 hónapos gyerek aki éppen akkor kezd el kúszni a földön bevesz mindent a szájába?Mert az a kutya odapisil,kakil a földre és nem kérdezi meg tőled míg nem szobatiszta hogy" ide lehet?"

Én éltem kutyával együtt, akaratomon kívül és semmi pénzért nem tenném ezt megint. Mindenhol szőr ha éppen olyat evett amit nem kellet volna reggelre összefosott mindent!egy kutya +egy gyerek.Ha kint van az más,az nem probléma,de bent?!

2012. júl. 25. 15:00
 10/18 anonim ***** válasza:
2012. júl. 25. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!