Mit szólnál ahhoz ha egyik nap a párod hazaállítana egy 5 hónapos kutyával, mikor van egy majd 3 éves és egy 5 hónapos kislányotok?
Miért baj ez??És ahol alapvetően van kutya+ gyerek,az mivel másabb?Ha az a kutya rendben ,felelősséggel van tartva (oltások,ápolás,stb),akkor az ég adta világon nem lesz bajuk a gyerekeknek.Legalább már kis korban megtanulják szeretni,tiszteli az állatokat és felelősséget is tanulnak általa.
Bár zárójelben jegyzem meg,anyának csak megemlíthette volna,hogy ne kapjon agyvérzést. :)
Milyen fajta? Vállalja a gondozását is a férjed? Hogy leviszi hajnalban és napközben többször is sétálni?
Fontos a fajtája, mert nem mindegyik való gyerek közelébe. Panel vagy kertes ház egyébként ahol laktok?
Attól függ. Felelős kutya tartó vagyok kisgyerekekkel.Ha megmentette ,le a kalappal, ha felelőtlenül választott , alaposan elbeszélgetnék vele.
A kiskutyáért pedig felelősek vagytok ezentúl ,hogy mi lesz vele,bármi is történt.
Nem tudom hogy akik azt írták hogy "jó ötlet" éltek előtte úgy kutyával együtt a lakásban hogy ott volt egy 5 hónapos gyerek aki éppen akkor kezd el kúszni a földön bevesz mindent a szájába?Mert az a kutya odapisil,kakil a földre és nem kérdezi meg tőled míg nem szobatiszta hogy" ide lehet?"
Én éltem kutyával együtt, akaratomon kívül és semmi pénzért nem tenném ezt megint. Mindenhol szőr ha éppen olyat evett amit nem kellet volna reggelre összefosott mindent!egy kutya +egy gyerek.Ha kint van az más,az nem probléma,de bent?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!