Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudok intim piercinggel szülni?

Tudok intim piercinggel szülni?

Figyelt kérdés
Van egy olyan intim piercingem, amit nem lehet egyszerűen kivenni (microdermal). Ha majd szeretnék babát, ki kell vetetnem, vagy nem probléma, ha bent hagyom?
2010. szept. 13. 14:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ki kell.2 babát szültem,nekem ugyan köldök piercingem volt/van,de az maradhatott(az én dokimnak nem volt vele gondja,de sokaktól hallom,hogy kivetetik)
2010. szept. 13. 15:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát a köldököt én is kivenném, mert ahogy növekszik a has, úgy tágul a lyuk is, csúnya lenne és zavaró. De ott nem zavar...
2010. szept. 13. 15:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok.Nem lett csúnya és zavaró.De nem ezért vetetik ki(mint ahogy az intim piercinget sem)hanem eü. okokból.Pl.bármi komplikáció adódik,ne azzal teljen az idő,hogy ki kell venni,vagy nem lehet rendesen fertőtleníteni stb.Nekem azért maradhatott bent,mert sima,gyors,beavatkozás mentes szülésem volt.De ha ez intim helyen lett volna,nem hiszem,hogy megengedték volna.
2010. szept. 13. 15:42
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de jöhetnek még hasonló tapasztalatok! :-)
2010. szept. 13. 15:51
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem ezzel a fajtával tudsz. Ez olyan beépitett piercing.. Kivetetni érdekes lenne..
2010. szept. 13. 16:39
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Néztem képet, hogy sacc hol lehet, hát fene sem tudja, mi a jó benne, hogy ott van????

Ami a helyét illeti, elvileg ha ott: [link] van, akkor nem nagyon akadályoz normál szülésnél, viszont császárnál mennyire lesz zavaró, nem tudom hová esik a vágás...

2010. szept. 13. 18:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy az orvos kiveteti!
2010. szept. 13. 20:00
 8/15 anniebianca ***** válasza:
100%
Nekem a köldökpiercinget is kivetette a doki már a 12. hétnél.
2010. szept. 13. 21:01
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Császárnál nem zavar, az enyém itt van kb:

[link]

[link]

2010. szept. 14. 09:54
 10/15 anonim ***** válasza:
Onnan tuti kivetetik!
2010. szept. 14. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!