Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti mit tennétek, ha a...

Szülők, ti mit tennétek, ha a 16 éves lányotok egyszer hazaállítana egy ilyen piercinggel?

Figyelt kérdés

[link]

Annak ellenére, hogy mindenféle arcon lévő piercingre azt mondtátok neki, hogy 18 éves kora alatt nem lehet. Meg sem kérdezte ezért már előzőleg.

2012. aug. 8. 13:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
96%
16 éves koromban én is hazaállítottam egy ilyennel. 3 napig nem szóltak hozzám, aztán látták, hogy nem lettem egy drogos bűnöző tőle, megbékéltek. A számba volt az érettségin is, mégis sikerült. Állásinterjún is benn volt, mégis felvettek. (Pénzintézet, normális állás.) Most már én is szülő vagyok, nem próbálnám lebeszélni, azért ez nem egy tetoválás. Ki lehet venni és nyoma sem marad.
2012. aug. 8. 15:08
 12/29 anonim ***** válasza:
96%
Egy snakebite még nem a világ vége. Kiveszi, nyoma sem marad.
2012. aug. 8. 15:22
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan ezeket a válaszokat értelmes szülők írják?

Ez egy piercing bármikor kivehető, nyoma sem marad. Semmivel nem rosszabb mint egy fülbevaló... ettől a gyerek még ugyanaz marad aki előtte volt. Az meg hogy engedély nélkül csináltatta gondolom azért van mert tudta jól hogy úgysem engednéd meg neki. De miért nem? Csak mert neked nem tetszik? Nem neked kell hordani. Inkább meg kéne értened, hogy most neki ez megtetszett, egy idő után úgyis ki fogja venni mert megunja, zavarja majd. Miért kell ebből ügyet csinálni egyáltalán? Ez csak egy piercing....

2012. aug. 8. 16:26
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja annyit az engedélyről, hogy mivel szalonba nem csinálták meg szülő nélkül, házilag csináltuk, szóval megoldható, de ha már piercinget akar a gyerekem, elmegyek vele egy szalonba ahol rendesen, szakmabeliek csinálják.
2012. aug. 8. 16:48
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

16éves kortól szülő nélkül lehet piercinget rakatni szalonban. Az én szüleim sem lelkesedtek, mikor orrpiercinget szerettem volna, de inkább elvittek egy higiénikus szalonba profihoz, minthogy otthon kísérletezzek.

14L

2012. aug. 8. 16:57
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
[link] gondlom jobban örülnél ha így állítana haza:D
2012. aug. 8. 21:28
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

én 14 voltam amikor kaptam egy piercinget :)

Semmivel sem voltam rosszabb. Anyu nehezen,de megengedte,de kiszedtem,és semmi nyom nem maradt utána :) Ő is megunja 1x.

2012. aug. 8. 22:39
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is ahoz a táborhoz csatlakozom, akik szerint ez nem olyan nagy tragédia.Nem örök életre szóló, mint egy tetko (bár már az sem az).

Az meg hogy engedély nélkül csinálta, csúnya dolog, de gyanítom te is, más is, mindenki csinált olyan dolgot amit a szülei nem engedtek.

Egy szülő sok dolgot nem enged, aztán ebből jön a lázadás, meg hogy úgy is megbékél vele.

Én 15 évesen köldök piercinget csináltattam úgy hogy anyám kifejezetten megtiltotta.Ő nem is tudott róla majd egy évig.Elkezdett felolvasni nekem egy cikket hogy milyen káros hatásai vannak a piercingnek (ilyenek voltak benne, hogy fejfájás, koncentrációs problémák stb), mindenre reagáltam hogy nincs, majd megmutattam neki az ékszert és közöltem hogy lassan egy éve meg van.Közölte hogy hülye vagyok, és ennyi volt.

2012. aug. 9. 08:08
 19/29 anonim válasza:
66%

Ezzel semmi baj nincs szerintem. Június 20.-án elmentem egy szalonba és szúrattam egyet az alsó ajkamba, középre. (Labret karikával)

Haza jöttem anyunak nem tetszett de megbarátkozott vele... Nekem tetoválásom is van. 16. születésnapomra kaptam az elsőt. Tegnap meg született a harmadik és a negyedik itthon, egy ügyesen precízen dolgozó emberrel. 4 tetoválásom van és 2 piercingem, tegnap szúrattam itthon azzal az illetővel aki tetovált is és higiénikus volt és tényleg profin szúrta, ezt még anyu is látta. Tetoválást persze, csak olyat csinálok aminek jelentése van számomra és nem csak most hanem később is az lesz és régebben is jelentése volt számomra ezeknek a dolgoknak. Attól mert az orromba középen (septum) piercingem van és a számba is attól még ugyan olyan ember maradtam mint voltam... Azért mert a jobb alkarom majdnem teljesen be van tetoválva attól még ugyanaz maradtam. Nem értem, hogy ez miatt miért kell "hisztizni". Piercing miatt meg főleg mert tényleg kikapja ha megunja és kész : ) Ha meg szalonba csináltatta akkor meg kinem szedetném vele... Az ajkamba szúrt szalonos pc 6ezer volt... nem fogok feleslegesen kidobni az ablakon ennyi pénzt.

17/f

2012. aug. 9. 08:51
 20/29 anonim ***** válasza:
47%
Én sohasem kedveltem a piercinget főleg akkor amikor egy csaj nyelvén, száján vagy a p.uncijában van. Tetkókról már más a véleményem, személyiséget ad. Pl: megy az utcán valaki meglát egy agyontetkózot kigyúrt állatot-tuti, hogy nem ismerkedek vele, vagy látok egy csajszit akinek a derekán van egy skorpió tetkó-nagyon, de nagyon rossz kislány:D. Végülis nem vagyunk benszülöttek, hogy minden hova akasztunk valamit....persze valakinek ez jön be, de én írtózom az ilyesmitől mivel szerintem ettől nem lesz keményebb, menőbb az illető
2012. aug. 9. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!