Nem vagyok tul dagadt?
Figyelt kérdés
12 eves lany vagyok 168 cm es 59 kg. Ez tul sok, ugye? :SSS A szuleim is folyton panaszkodnak...2012. júl. 31. 19:48
21/27 anonim válasza:
Attól függ.. az izom 10× nehezebb a zsírnál...
Én pl. vádliban meg vállban ha megfeszítem kirajzolódik az izom.. szintén 168cm és 53kg.
Viszont rám mondják, hogy tényleg sovány vagyok.. de ez azért van mert napi szinten sportolok (komolyan nem hobbbyból)
Nem kell fogyókúrázni csak sportolni. ;)
14/l
22/27 anonim válasza:
én májusban lettem 13, 167 cm vagyok, és 57 kiló..szal szerintem nem, ha egyenletesen oszlik el.
24/27 anonim válasza:
az vagyok, aki a 173/54-et írta. a kép alapján csinos vagy, ne aggódj a súlyod miatt, mert egyenletesen oszlik el.
25/27 A kérdező kommentje:
köszi :D
2012. aug. 22. 16:58
26/27 anonim válasza:
Nagyon csinos az alakod és a magasságodhoz ez a súly teljesen megfelelő. Aki lekövérez az valahol nagyon el van tévedve. Először is az izom jóval nehezebb, mint a háj. Másodszor is kamaszodsz, harmadszor is nő vagy. (Vagy legalább is leszel.) A legtöbb ember kamaszkorában a legnehezebb (most ne nézzük a lusta, egészségtelenül kajáló felnőtteket ill. azokat akik valamilyen betegség miatt híztak el) mivel a felborult hormonháztartás nagyban befolyásolja a súlyodat, meg eleve a nők hormonálisan ingatagabbak, mint a férfiak. (Gondoljunk csak a menstruációra!) Szóval nem, egyáltalán nem sok.
27/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :D
2012. aug. 24. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!