Nem vagyok tul dagadt?
Figyelt kérdés
12 eves lany vagyok 168 cm es 59 kg. Ez tul sok, ugye? :SSS A szuleim is folyton panaszkodnak...2012. júl. 31. 19:48
1/27 anonim válasza:
Nem vagy dagadt,csak nem normálisak a szüleid.Fejlődő szervezet vagy,nehogy elkezdj miattuk fogyókúrázni!
2/27 anonim válasza:
Nem vagy az! A szüleiddel meg ilyen téren ne foglalkozz!
3/27 anonim válasza:
Fogyózni tényleg ne kezdj el, de egy kis sport és diéta (a diéta nem egyenlő a fogyókúrával) rád férne.
4/27 A kérdező kommentje:
hat igazabol 62 kg voltam, most mar nem eszek kenyeret, nem iszok tejet csak paradicsomon, tojason es zoldsegeken elek es neha kondizok, meg szoktam naponta egy negyedorat haspreseket csinalni meg feluleseket, mert hasbol akarok fogyni meg combbol
2012. júl. 31. 21:13
5/27 anonim válasza:
Hát elég sok azért, rád fér a diéta.
6/27 anonim válasza:
Dehogy sok!!!! Csak így tovább a mozgással, sportolj sokat, hogy formás légy! Ha közepes intenzitású mozgást végzel, 25 perc után indul meg a zsírégetés, fussál, ússzál vagy biciklizz heti 2-3-szor fél órát, és mellette ehetsz, amit szeretnél! Ne hallgass a szüleidre!!! Kitartás a sporthoz, én büszke lennék rád!
7/27 anonim válasza:
Lehet lepontozni, tényleg ráfér a diéta. Lassan már azt írjátok, hogy sovány, hízzon még hozzá. Aztán meg 16 évesen nem fogja érteni, miért röfizik le, pedig itt aztán mindenki egyetértett abban, hogy nem kövér.
8/27 anonim válasza:
Szerintem az emberek enyhe fogalomzavarban szenvednek a diétával kapcsolatban. Nincs ebben semmi rossz, egyszerűen úgy kell összeállítani az étrendet, hogy csak az egészséges és a szervezet számára fontos tápanyagban gazdag ételeket fogyasszuk. Ez NEM egyenlő a fogyókúrával.
9/27 anonim válasza:
Nehogy fogyni akarj! Most van pont jó súlyod a magasságodhoz képest!!!
10/27 anonim válasza:
Ne edzd a hasad, tévhit, hogy keskenyebb leszel... mert az izom, ami rádkerül sokkal szélesebbé tesz, és mellesleg nem is annyi zsírt égetsz el... Aerob edzéseket csinálj, ha akarsz, és ne hajtsd túl magad, mert attól sem fogysz!
Más, hogy szerintem felesleges... Aztmondom, hogy ne zabálj chipset, meg csokit, de nem kell túlzottan küzdened magaddal, mert ha tartod ezt a 60 kg körüli súlyt, és nősz pár centit az kb tökéletes érték, és ez is jó szerintem... (Igaz, fiú vagyok, de 170 ventivel vagyok 60 kiló... És bőven gizda vagyok, és nem is vagyok az a erős csontozatú...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!