Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem vagyok tul dagadt?

Nem vagyok tul dagadt?

Figyelt kérdés
12 eves lany vagyok 168 cm es 59 kg. Ez tul sok, ugye? :SSS A szuleim is folyton panaszkodnak...
2012. júl. 31. 19:48
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
en eros csontozatu vagyok :SS chipset sose eszek, mert fujj nagyon undi :SS Gumicukrot es ilyesmiket se eszek, mert nem szeretem oket. Az egyetlen edesseg, amit szeretek az a csoki de azt sem zabalom, hanem mertekkel eszem. Amugy nem vagyok ugy elhizva, hogy latszana rajtam, csak a hasamon van egy kicsi, meg a combomon egy kicsit tobb, de azokat le szeretnem adni.
2012. aug. 1. 14:54
 12/27 anonim ***** válasza:
57%
Ezeket futással tudod leadni leginkább, biciklizni ne akarj, mert, ha sokat bringázol éhes leszel, mivel sok energiát használsz fel, és sokkal többet kell bevinned, viszont a futással égethetsz legjobban zsírt! (Amúgy, nem vagy dagadt, csak ne legyél több!)
2012. aug. 1. 15:15
 13/27 anonim ***** válasza:

Hát ezt így nehéz eldönteni. Én 75 kg vagyok, egy magasabb- vállasabb alak, míg az osztálytársam 80kg és egy bálna.

Szerintem nehezek a csontjaid vagy nemtudom, de ezt még nem mondanám kövérnek.

16/f

2012. aug. 1. 16:10
 14/27 A kérdező kommentje:
Azt viszont mondták már nekem, hogy nehéz csontozatú vagyok.
2012. aug. 2. 11:09
 15/27 anonim ***** válasza:
Ha nehéz csontozatú vagy, az nem egyenlő a dagadtsággal!
2012. aug. 2. 11:26
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

az a szülő, aki a 12 éves, 168/59 méretű lányára azt mondja, h dagadt, az szerintem sem normális.

esküszöm, megtépném.

15-16 éves korod előtt nem alakulki még a normális, "felnőtt" testalkat. ebben a korban (12-16) érnek a hormonok, ettől a test egy kicsit többet raktároz a "nőies" részekre, mert a szervezet a nőies test megalapozására törekszik. most egy kicsit többet raksz a fenékre, combra, hasra, 16 után le fog menni anélkül, h diétáznod kellett volna.

persze, egyél egészséges ételeket,de ne diétázz!! és ehetsz néha csokit is nyugodtan, főleg, ha tornázol is.

volt régen egy kolléganőm, aki addig-addig frusztrálta, csesztette az akkor 14-15 éves lányát, h kövér, fogyjon le, nem fog kelleni senkinek, így semmire sem viszi az életben, h szegény lány drasztikus fogyiba kezdett, bekerült a kórházba infúzióra, aztán hazaengedték, majd nemsokára rá idegösszeomlással vitték a pszichiátriára.

ezt tette egy édesanya a kislányával.

persze, utána szétesett ő is (az anyuka), mert rájött, h mit okozott.

2012. aug. 2. 13:23
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem piszkálnak olyan sokat, de általában megjegyzéseket tesznek rám. Néha elvisznek kondizni, de van saját teniszpályánk, ezért teniszezni is tudok (már ha van kivel :D ) Meg tavunk és medencénk is van és szeretek úszni is, bár amikor megvan inkább nem úszok... Amúgy sok embert megkérdeztem, ők kb 5-10 kilóval könnyebbnek hisznek annál, ami vagyok. Az étkezésemmel nincs baj szerintem: nem vagyok válogatós, a chipset és az ilyesmiket nem szeretem, csak a csokit, de nem eszek abból sokat és amúgy nem szoktam sokat enni, mert nem is kívánok sok kaját xD Kb naponta megeszek 3-5 tojást 1-2 almát 1 túrórudit sok sok vizet iszom meg ha anya csinál valami kaját akkor abból is eszek, de továbbá nem vagyok éhes :D
2012. aug. 2. 14:21
 18/27 anonim ***** válasza:
áááá, 3-5 tojás naponta? nem szabad! nem a kalória miatt, hanem mert a tojás rettentő nehéz étel (fehérjebomba), ekkora mennyiség csak heti 1x ajánlott! tönkreteszed a májadat. ha legközelebb dokihoz mész bármi okból, kérd ki a véleményét a tojással kapcsolatban, ő is ezt fogja mondani.
2012. aug. 2. 18:31
 19/27 A kérdező kommentje:
Kiskorom óta ennyi tojást eszem, mivel apám is csak reggelire 4 tojást eszik, plusz ő ilyen táposcsirke, hogy vannak neki ilyen Elite fehérjeturmixai (nem tom h jól írtam le). Sose voltak problémák az egészségemmel. Nem vagyok a tojásra érzékeny akármennyit eszek belőle, viszont a tejtől és a gabonától felpuffadok. Meg a sajtot se bírja a gyomrom xDD
2012. aug. 2. 21:10
 20/27 anonim ***** válasza:
nem vagy kövér,igaz,nádszálvékony sem,de abszolút a normál kategóriába tartozol
2012. aug. 4. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!