Nem vagyok tul dagadt?
Hát ezt így nehéz eldönteni. Én 75 kg vagyok, egy magasabb- vállasabb alak, míg az osztálytársam 80kg és egy bálna.
Szerintem nehezek a csontjaid vagy nemtudom, de ezt még nem mondanám kövérnek.
16/f
az a szülő, aki a 12 éves, 168/59 méretű lányára azt mondja, h dagadt, az szerintem sem normális.
esküszöm, megtépném.
15-16 éves korod előtt nem alakulki még a normális, "felnőtt" testalkat. ebben a korban (12-16) érnek a hormonok, ettől a test egy kicsit többet raktároz a "nőies" részekre, mert a szervezet a nőies test megalapozására törekszik. most egy kicsit többet raksz a fenékre, combra, hasra, 16 után le fog menni anélkül, h diétáznod kellett volna.
persze, egyél egészséges ételeket,de ne diétázz!! és ehetsz néha csokit is nyugodtan, főleg, ha tornázol is.
volt régen egy kolléganőm, aki addig-addig frusztrálta, csesztette az akkor 14-15 éves lányát, h kövér, fogyjon le, nem fog kelleni senkinek, így semmire sem viszi az életben, h szegény lány drasztikus fogyiba kezdett, bekerült a kórházba infúzióra, aztán hazaengedték, majd nemsokára rá idegösszeomlással vitték a pszichiátriára.
ezt tette egy édesanya a kislányával.
persze, utána szétesett ő is (az anyuka), mert rájött, h mit okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!