Nagyon dagadt vagyok?
Szerintem te is nagyon jol tudod hogy nem vagy kövér!!
Nem tudom mire ez a hü..lye kérdés.
Első válaszolónak köszönöm! ^__^
Másodiknak:
Szerintem meg nem tudom. Minek tettem volna fel ezt a kérdést, ha nem így gondolnám?
Tudom le leszek oltva, De akkor is elmondom a véleményemet ehez gondolom van jogom. Én is 12 vagyok és lány. 2 éve fogyóztam leadtam 7kg-ot nagyobb lett az önbizalmam. Na most én most rondának érzem magam és nem érdekel ki mit gondol én akkor is szépülni akarok. Legfőkképpen magam miatt, de egy fiú is benne van:) Sajnos nincs önbizalam és így a kisugárzásom naggyából 0...Nem vagyok plázacica attól, hogy ezt mondom! Na szóval most vagyok 155cm és 50kg amit én soknak érzek. Sajnos nekem suli mellett nem megy a fogyó. Ugyhogy most ötleteket gyüjtögetek és elkezdem nyáron, hogy szeptemberre összejöjjön az álom alak és a fiúval is(L) Írj privit megadom az msn-emet és kidumáljuk, de itt nem akarom folytatni ugyis mindneki csak oltani fog! Szia
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!