Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit szólnátok...

Szülők! Ti mit szólnátok hozzá ha a 14 éves lányotok nyelv piercinget szeretne? Egyáltalán megengednétek neki?

Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 22:23
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
A tesómnak is van nyelvpiercingje, asszem 17 éves kora óta, 10 éve hordja. Nagyon komoly állása van, de soha senki nem tett rá még csak megjegyzést sem, igazából nem is lehet látni amikor beszél. Egyébként egyszer elvesztette, egy nap (!) alatt úgy összeforrt hogy újra kellett lyukasztania. Szóval szerintem hajrá, ez azért nem olyan mint egy tetoválás.
2012. okt. 7. 20:56
 32/37 anonim ***** válasza:
Nem engedném meg. 16-17 évesen esetleg a köldökébe. /arca nyelvre tetetné ki is tagadnám független attól, hogy hány éves/ Sőt a fültágítót is ellenezném. /van két srác a suliba akinek olyan a fültágítója, hogy enyhe túlzással átfér az öklöm és mikor láttom majdnem rosszul vagyok /és most nem azokkal van bajom akiknek ilyen pár mm-es van/
2012. okt. 8. 17:18
 33/37 anonim válasza:
Én nem vagyok szülő, de én bisztos hogy nem engedném neki és én sem csináltatnék, sőt meg sem fordult ilyen a fejemben, pedig én is fiatal vagyok és nem a visszafogott fajta. Rengeteg bacilust szedhet így össze és komoly betegségek születhetnek abból ha valakinek nyelv pc-je van. Ha mindenképp pc-t akar inkább valahová máshová csak ne a nyelvébe mert ott rákosodik a legkönyebben..
2012. okt. 8. 17:57
 34/37 anonim ***** válasza:

elgondolkoztató... valahogy nem természetes számomra, amikor egy 14 éves kislány (nagylány?) festi a haját, vagy kilöveti a testrészeit, vagy azon gondolkodik h milyen mintát tetkóztasson majd magára ha betöltötte a hozzá szükséges korhatárt. Jó lenne ha értenék ezek a gyerekek, hogy most nem kell még ilyenekkel foglalkozniuk -eleget lesznek felnőttek 18-20 éves koruk után -még kb. 40-60 évet ha minden jól megy.. annak minden nyűgével és kötelezettségével. :)

Talán egészségesebb arra visszaemlékezni hogy milyeneket kirándult az ember x helyen vagy milyen hobbikkal foglalkozott milyen gondtalan társasága volt ilyen olyan játékokhoz, mint arra, hogy ja, tizen akárhány évesen már kilövettem a nyelvem milyen buliban voltam ahol ki udvarolt - miket csináltunk- hogy berugtunk stb.

Persze ha nem ing, akkor nem kell felvenni de jó lenne valahogy a gyerekeket másfajta élmények felé vezetni... mint a pc-ezés meg a hajfestés- buli-ivászat egyebek.. -kicsit eltértem a témától, de túl sok a negatív példa,

és emiatt azt mondom hogy nem engedném, vagyis jó lenne ha tudnám olyan irányba terelni, hogy ne ez legyen a célja, hanem hogy még gyerek lehessen egy pár évig...-ha már gyerekként "tartom" magam mellett.

2012. okt. 15. 18:24
 35/37 anonim ***** válasza:
én is 14 vagyok de eszembe nem jutna piercingért könyörögnöm!! szerintem röhejes hogy valakinek ilyen fiatalon szüksége van rá!
2012. okt. 15. 21:00
 36/37 anonim ***** válasza:

"chip-et tehetnénk a hónaljunkba"-ez nagyon tetszett! :DD

nem vagyok a piercing ellen de nem 14 évesen van itt a ideje hogy beszerezzen egyet!

2012. okt. 15. 21:02
 37/37 anonim válasza:
Most már 20 éves úgyhogy megengedném.
2018. dec. 28. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!