Szülők! Ti mit szólnátok hozzá ha a 14 éves lányotok nyelv piercinget szeretne? Egyáltalán megengednétek neki?
elgondolkoztató... valahogy nem természetes számomra, amikor egy 14 éves kislány (nagylány?) festi a haját, vagy kilöveti a testrészeit, vagy azon gondolkodik h milyen mintát tetkóztasson majd magára ha betöltötte a hozzá szükséges korhatárt. Jó lenne ha értenék ezek a gyerekek, hogy most nem kell még ilyenekkel foglalkozniuk -eleget lesznek felnőttek 18-20 éves koruk után -még kb. 40-60 évet ha minden jól megy.. annak minden nyűgével és kötelezettségével. :)
Talán egészségesebb arra visszaemlékezni hogy milyeneket kirándult az ember x helyen vagy milyen hobbikkal foglalkozott milyen gondtalan társasága volt ilyen olyan játékokhoz, mint arra, hogy ja, tizen akárhány évesen már kilövettem a nyelvem milyen buliban voltam ahol ki udvarolt - miket csináltunk- hogy berugtunk stb.
Persze ha nem ing, akkor nem kell felvenni de jó lenne valahogy a gyerekeket másfajta élmények felé vezetni... mint a pc-ezés meg a hajfestés- buli-ivászat egyebek.. -kicsit eltértem a témától, de túl sok a negatív példa,
és emiatt azt mondom hogy nem engedném, vagyis jó lenne ha tudnám olyan irányba terelni, hogy ne ez legyen a célja, hanem hogy még gyerek lehessen egy pár évig...-ha már gyerekként "tartom" magam mellett.
"chip-et tehetnénk a hónaljunkba"-ez nagyon tetszett! :DD
nem vagyok a piercing ellen de nem 14 évesen van itt a ideje hogy beszerezzen egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!