Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok arról hogy egy...

Mit gondoltok arról hogy egy 14 éves lány Grace klinikát néz?

Figyelt kérdés

2012. júl. 13. 15:21
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Az előző kommenteimben leírtam hogy a lány vagyok, és azért tettem fel ezt a kérdést, mert anyukám nem engedi hogy nézzem, mert szerinte ez a sorozat nem épít. Legközelebb, mielőtt ennyire elragadtatod magad, olvasd el legalább a kérdező kommentjeit :)
2012. júl. 22. 13:20
 32/39 anonim ***** válasza:

kedves kerdezo, az utolso valaszolo a kerdesedre valaszolt, nem a kommenrjeidbol kobogozhato pluszinformaciokra. mielott lekezelnel barkit is, tegyel fel magadnak valami ilyesmi kerdest; "vajon nem en tettem fel a kerdesemet hianyosan megfogalmazva?"

ami szemet szurt a kommentjeidben (es nem kotozkodeskent irom, csak szemetszurt); olyan, hogy paranoid hangulat, nem nagyon letezik. mondhatod a valaszolora, hogy paranoidnak tunik - bar szamomra nem tunik annak, alapvetoen nem mondott hulyeseget a mediarol, csak kicsit belelovalta magat a temaba.

valaki irta ennek a valaszolonak, hogy "gondolom, nincs is otthon tvd" « elarulnatok, hogy ez mert bun? nekem ugyan van tvm, de hetente 2x ha bekapcsolom, hogy hupikek torpikeket vagy simpson csaladot nezzek - az en naiv vilagomban nekik meg jutott hely, a media tobbi szennyenek viszomt mar nem ((:

a kerdesedre mar valaszoltam fenn, en irtam azt, hogy valoszinuleg potcselekves, es jol le is lettem erte ugatva.

16/L

2012. júl. 22. 16:25
 33/39 A kérdező kommentje:

Sajnálom, ha úgy lekezelőnek hangzott a bármelyik válaszom, nem volt szándékos. A paranoid hangulatról meg annyit, hogy te is, és más is értette mire gondolok. Lehet hogy nem a leghelyesebb nyelvtanilag, de ettől függetlenül az információt, amit közölni akartam, teljes mértékben tükrözi.

A válaszodat pedig hasznosnak értékeltem, és ha visszaolvasol, reagáltam is rá. Leírtam hogy miért gondolom hogy számomra nem pótcselekvés a tv nézés.

2012. júl. 22. 19:24
 34/39 anonim ***** válasza:
Nem minden rossz a tv-n keződik alvó emberke! Rengeteg rossz dolog FOLYIK ÁT a tv-n! Ez nem paranoia! Ez egy tény! Aki nem s*gghülye látja! Másrészt értelmetlen szär a grace klinika! Szállj ki abbol a szärból és ne edd a szemetet! Menj ki a természetbe és érezz tapasztalj! Azt a szärt meg dobd ki az ablakon!
2012. aug. 5. 02:14
 35/39 anonim ***** válasza:
oké akkor menjél te is ki a 40 fokban és túrázzál.
2012. aug. 5. 18:03
 36/39 anonim ***** válasza:
utolso, gondold at megegyszer; valoban annyira szellemes volt a valaszod, mint amilyennek tartottad?
2012. aug. 8. 13:17
 37/39 anonim ***** válasza:
te is átgondolhatnád hogy valóban ilyen okos vagy mert ezt szerintem csak te gondolod így. nem viccnek szántam
2012. aug. 12. 19:35
 38/39 anonim ***** válasza:
Várjunk! Nem értjük egymást! A tapasztalás: alkotás, teremtés! Hallgassatok FankaDelit mert úgy érzem ti osztjátok nekem az észt! Pár idézet!: Ha nem akarsz változni akkor nem is fogsz, üldöz a boldogság de te mindig eliszkolsz!, Ez a mi mesénk a betonból erdőbe gyere barátom üljünk ki a tetőre!, Amikor megérted hogyan is teremthetsz eddigi életed egy sötét verem lesz! Ha ezt nem értitek nagy a baj! Ha túrázás az egyenlő a tapasztalás, és teremtéssel nagy a baj! Úgyse nekem fogtok hinni másrészt meg ha nem akarsz nem is fogsz változni! Én csak segíteni próbáltam! DE jó! Menjetek ebbe a világba! 14 évesen az ember nem a kamaszkora legszebb dolgait éli meg hanem grace klinikát néz és még bíztatjátok! Nem téged hibáztatlak kedves kérdező! Ha a betondzsungelbe szültetsz! Akkor ilyen korba nem lehet kitörni! De legalább próbálkozz! Ne ezt a szärt nézd! Én ezt egy 81 évesnek se ajánlanám! Nézzétek meg a BÖLCSŐDTŐL A SÍRODIG című klippet! Egyébként csak így megjegyzem hogy ilyenkor legjobb túrázni főleg reggel mivel a rengeteg fa és a hegyi levegő ad egy kellemes hűvösséget de nem erre utaltam! Inkább ti gondolkodjatok értelmes e a válaszotok! Szegény gyerek!
2012. aug. 13. 02:45
 39/39 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm szépen a válaszokat. Mindenki leírta a véleményét, nem kérek több választ. Be lehet fejezni egymás piszkálását ennél a kérdésnél.
2012. aug. 13. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!