Mit gondoltok erről? (16éves lány 5hónapos terhes)
Figyelt kérdés
Tegnap megismerkedtem egy lánnyal és a barátjával 6hónapja vannak eggyütt. 5hónapos terhes a lány. Egyszer sem volt még megvizsgáltatni magát,főleg azok után hogy elkezdett menstruálni az 5.hónapban. Dohányzik,fűvezik,meg még pár drog, a palija ugyan ez. Ráadásul a barátjának rengeteg egészségügyi gondjai vannak. A lánynál laknak,de a szülei nem tudják,hogy terhes. (Én sem vettem észre kicsit duci) Nem töltötte még a 17-et sem!!! Milyen támogatásra számithat igy,ha még orvosa sincs? meg érdekelne a véleményetek.2010. ápr. 21. 19:56
1/11 anonim válasza:
Azt hogy szolj a szüleinek akár mi is lesz. Vagy a legjobb ha kisebb település akkor a védönönek, de senki másnak.
2/11 anonim válasza:
Ha nem jár terhesgondozásra, akkor az 1xi anyasági segélytől kaposból elesett, de gyesre + családi pótlékra így is jogosult, ez együtt kb 38-40ezer.
Egyébként ne tudd meg, hogy fognak vele bánni szüléskor...
3/11 anonim válasza:
jézusom!!!!
szólj a védőnőnek vagy a szüleinek!!
4/11 anonim válasza:
ismertem egy lányt, 15 volt 5 hónapos terhes mikor szólt az anyjának.Anyám hamarabb észre vette aki egyszer szült mint az anyja aki 5x.
SZólj a szüleinek az a legjobb neki. A gyerek olyan függő lesz, szerencsétlen:S
5/11 A kérdező kommentje:
Nem szólok bele,hisz nem is ismerem az anyját se senkit. Tegnap ismertem meg a lányt is. :S
2010. ápr. 21. 20:54
6/11 anonim válasza:
Hogy rohadna meg az ilyen ember!!!! Mások meg éveket várnak egy egészséges gyermekre, és mindent megtesznek, hogy sikerüljön!! Szánalmas! Szólj valakinek, mert ez felér egy "bűntárssal"!
7/11 anonim válasza:
szánalmas.ezeknek nem gyerek kéne hanem elvonó.mit tesz szegény babával?? legalább rá lehetne tekintettel ha már egyszer az ő vére..szánalmas
8/11 anonim válasza:
Senkinek ne szólj,csak keresd fel a helyileg illetékes védőnőt.Neki elmondhatod,mit láttál és hidd el anonim maradsz a dologban.A védőnő majd szépen kimegy hozzájuk és a többi már nem a te gondod.A gyámügyön is szólhatsz.
9/11 anonim válasza:
Szólj valakinek!! Gondolj arra a pici ártatlan babára, segíts neki! Kérlek...
10/11 anonim válasza:
Mindenképp gyámügy, védőnő. Valaki kell, hogy segítsen annak a szerencsétlen kisbabának! Láttam egy filmet a drogfüggő anyukák gyermekeiről. Brutális volt. Annyira szenvednek azok a pici kis emberkék, semmiről sem tehetnek és azt sem tudják, mi történik velük. Arra is kíváncsi lennék, mire számíthat ezen a világon szegény. Ki fogja átölelni, megnyugtatni, a fájdalmát enyhíteni, amikor szenved? A szívem szakad meg érte és bár borzasztó ilyet leírni, de talán jobb lenne neki, ha nem születne meg. Az Isten bocsássa meg, hogy ilyet írtam, hiszen én mindenkinél jobban szeretem az én babámat. De én sosem bántottam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!