Mit gondoltok arról hogy egy 14 éves lány Grace klinikát néz?
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 15:21
1/39 anonim válasza:
Azt, hogy szereti a sorozatot nem? Ezzel nincs semmi baj, 12-es karikás szóval nézheti
2/39 anonim válasza:
Azt, hogy ez egy olyan 14 éves lány, aki szereti a Grace klinikát.
3/39 anonim válasza:
Semmi különöset. Én kb. ennyi idős voltam, amikor a Vészhelyzet elkezdődött és azt néztem.
Valaki megjegyzést tett rád?
4/39 anonim válasza:
Semmit. Nem másabb, mint egy CSI vagy más sorozat.
6/39 anonim válasza:
Semmit. Ha szereti, nézze csak nyugodtan. :)
7/39 anonim válasza:
15 leszek. A vészhelyzetet óvodás koromban is néztem már, kisiskolában és pár éve a helyszínelőket is mindig néztem, meg a Mentalistát és egy rakat ilyet.Most két sorozatért ülök le a tv elé. Az egyik a Dr. Csont, másik a Grace klinika. Esetenként leülök a Gyilkos elmékhez, ha izgi a rész. Amúgy pár éve a Rejtélyt meg sok ilyet néztem, nekem igazából javamra válnak, és néha gőzöm sincs honnan tudok egy rakat orvosi fogalmat, vagy hogy milyen betegség mit vonz maga után, ilyesmik. Szóval, ártani szerintem nem fog neki.
8/39 anonim válasza:
Azt,hogy tök normális.
Én 6 éves gyereket láttam aki GTA-val játszott nem ez zavart,hogy játszik vele hanem az,hogy nekem meg tiltják.14/f
9/39 anonim válasza:
Az hogy kicsit agymosott! És lehet fontosabb dolgokkal kéne foglalkoznia! de ha csak ritkán nézi akkor még belefér! talán...
10/39 anonim válasza:
én meg dr. house-t nézek. :) hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!