Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok arról hogy egy...

Mit gondoltok arról hogy egy 14 éves lány Grace klinikát néz?

Figyelt kérdés

2012. júl. 13. 15:21
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

#9: Este tízkor milyen fontos dolgokkal kéne foglalkoznia?

Gondolkozzál már el hogy mit írsz...

2012. júl. 14. 09:01
 12/39 anonim ***** válasza:
22:17-nek mintha én lennék :D csak én a Dr. Houst is figyelemmel követtem :) 15/L
2012. júl. 14. 12:26
 13/39 A kérdező kommentje:
Megvan az összes eddigi dvd-n, és ha ráérek, akkor szoktam nézni. Eddig anya nézte velem néha, nem volt semmi, és most elvette az összes dvd-t és nem nézhetem, mert ez engem nem épít. Ezért kíváncsi voltam hogy mások mit gondolnak erről, mert nem tudom mire vélni ezt.
2012. júl. 14. 13:55
 14/39 anonim ***** válasza:
azt, hogy nem tudja magat ertelmesebb dolgokkal lekotni, es potcselekveskent tv-t nez. szerencsere o is erzi, hogy ez valahol nincs rendben, ezert kiir egy kerdest ide.
2012. júl. 14. 15:14
 15/39 anonim ***** válasza:

ja, anyukad is valoszinuleg ugy gondolta, ahogy en.

amugy nem lehet, hogy tulzasba vitted a dolgot, es egy reszt mar 8adszorra latsz, de azert megis megnezed? nekem a noverem csinalta ezt, volt, amikor a Csillagkapu sorozattal, aztan az Istvan a kiraly musicallal, meg a Mamma Miaval. az Istvan a kiralyert haragudtam, mert az jo, ha az ember 2 evente egyszer latja, a Csillagkapu es a Mamma Mia pedig siman idegesitett, mertax hangeron nyomatta. szoval nem lehet, hogy edesanyad a sotozatfugges jeleit velte felfedezni rajtad..? #14 voltam.

2012. júl. 14. 15:20
 16/39 A kérdező kommentje:
Nekem a tv nézés nem pótcselekvés, hanem kikapcsolódás. Járok dolgozni minden nap, munka előtt futok a kutyámmal, munka után segítek amiben tudok, délután másfél órát csellózom, este pedig még elviszem egy hosszú sétára a kutyát. Szóval nem gondolom hogy amiatt vette el, mert unalmamban már mást sem csinálok csak tv-t nézek.
2012. júl. 14. 20:04
 17/39 anonim ***** válasza:

nem piszkalodasbol, de 14 evesen hol dolgozol?

ha tenyleg igy van, ahol leirtad, akkor nem ertem anyukad reakciojat. biztosan csak maganak akarja azokat a DVDket ((:

2012. júl. 14. 22:13
 18/39 A kérdező kommentje:
A nagypapámnak szőnyegboltja van, és napi 4-5 órában segítek ott pakolászni, eladni, ilyesmi.
2012. júl. 14. 23:03
 19/39 anonim ***** válasza:
24%
este tízkor mivel kéne foglalkoznia? Hát talán nem idióta sorozatokat néznie amik sablonokra épülnek és hipnotizálják az ember hanem inkább az ébredéssel kapcsolatos dolgokkal kéne foglalkoznia! Nem hipnózisba rakni magát! Már ilyen kis korban! Látszik hogy itt is mennyi hipnotizált ember van! Ezért nem is érdekel a lepontozás! Neked ez a fegyvered! Nem a társalgás? Gratulálok lakj jól vele!:D
2012. júl. 15. 01:09
 20/39 A kérdező kommentje:
Mint már leírtam megvan az összes eddigi évad dvd-n, ezért nem a tvben nézem este tízkor, hanem berakok egy dvd-t és akkor nézem, amikor időm van rá.
2012. júl. 15. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!