Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok arról hogy egy...

Mit gondoltok arról hogy egy 14 éves lány Grace klinikát néz?

Figyelt kérdés

2012. júl. 13. 15:21
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
azért a 14 éves az nem olyan kicsi. de nem tudom h mit vered a nyálad erre mert a kérdező lesz@rja h mit gondolsz,és nem fog változtatni ezen.Nem azt a kérdést írta ki h "Grace klinikát nézek,Le szidnátok érte? (zárójelben:Csak azok írjanak akik rohadt okosnak képzelik magukat)
2012. júl. 15. 09:01
 22/39 anonim válasza:
Azt hogy szereti a sorozatot. Én már 8-9 évesen is néztem :D
2012. júl. 15. 12:46
 23/39 anonim ***** válasza:
Semmit nem az én életem szerintem átlagos ha egy 14 éves azt nézi én meg láttam 47 éveset Perfect Worldözni na ez már nem olyan ...normális :D
2012. júl. 16. 18:18
 24/39 anonim válasza:

Én is 14 vagyok (lány), ilyeneket nézek:

http://www.youtube.com/watch?v=O9xkkyBMv1A

http://www.youtube.com/watch?v=okapFtXWcqI

Megjegyzem, nem vagyok elmebeteg.

Mindenkinek más az ízlése...

2012. júl. 19. 11:22
 25/39 anonim ***** válasza:
66%-os én azt mondtam azt gondolom agymosott! Arra a kérdésre hogy mit gondolok! Ezek után ez egy véleménykifejtő kérdés, amin utána még kötözködsz velem és ezáltal még meg is indokoltam miért, de le lettem pontozva! Ezt nem értem! Azt meg végképp hogy most mit jössz megint kötözködni? Nem verem a nyálam! Szerintem (meg igazából is) ezek a tv-ben menő csak pénzről szóló, reklámok, műsorok hipnotizálják az embert! Most én erre azt mondtam hogy szerintem agymosott! Mi a problem?
2012. júl. 20. 13:44
 26/39 A kérdező kommentje:
Köszönjük kedves utolsó. Igen, valóban a véleményekre voltam kíváncsi, te is leírtad, más is leírta, és a kicsi színes kezecskék arra is valók, hogy mások kifejezzék tetszésüket, ill. nem tetszésüket. Le lettél pontozva, mert sok embernek(köztük nekem) nem tetszik a válaszod, mert kicsit paranoidnak tűnik.
2012. júl. 20. 16:25
 27/39 anonim ***** válasza:
Nem arra való! Hasznos, nem hasznos jelzése! Az hogy én meg mondom azt amit a szívemben érzek az hasznos! Nem hazudtam! Akkor miért nem? Milyen paranoid? Látom nem tett jót a graceklinika. Inkább olvasd a piros pirula projektet vagy a magyarföldre.hu-t. Vagy nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=lkKlP_DgJRw&list=PL28E4CC2248..
2012. júl. 20. 19:58
 28/39 A kérdező kommentje:
A kommenteidnek paranoid hangulata van. Mintha minden ami a tvben megy, rossz, ártó szándékkal került volna adásba, hogy ártsonaz embereknek. Szerinted ez nem paranoiás gondolat?
2012. júl. 20. 21:28
 29/39 anonim ***** válasza:
nem akartam kötözködni.Le lettél szólva hogy paranoid vagy,meg amúgy pontozva is.Gondolom hogy nincs otthon Tv-d. A kérdező ide véleményeket várt nem olyan parás emberek okoskodását akik szerint minden rossz a tévénél kezdődik.
2012. júl. 21. 08:30
 30/39 anonim válasza:
68%

1 évig kínoznám, hogy csak egyszer ehet egy nap, és 3-szor ihat, be lesz zárva egy kalitkába, ki fogom vájni a szemét, letépem a két fülét, bedobom egy oroszlánketrecbe, majd vízbe fojtom, és akkor kerékbe töretem, megkövezem, levágnám a fejét, telenyomkodnál fokhagymával, egy karóval szúrnám át, és beledobnám a folyóba, a testét pedig hagynám állni pár napig, majd kibelezem, a csontokat Buksinak, a többit a Cirmosnak adnám, a maradékot pedig Én magam enném meg.

Migrént kapok ezektől a kérdésektől!! Anyuka vagy? Mért ne nézhetné? 10 éves kislányom Dr. House-t néz! És lett valami baja? Nem. Te az a lány vagy, aki nézi?? Mért ne nézhetnéd? Mi bajod lenne tőle, Anyukád se fog megutálni! Egy kívülálló vagy, aki csak úgy kérdezte? Miért kérdezted meg világunk egyik legégetőbb problémáját, hogy egy egy lány sorozatot néz??

Na, beveszem a fájdalomcsillapítót.

2012. júl. 22. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!