Miért csinálják ezt a szüleim?
Az apukám igérget mindent, de semmi nem lesz belôle.. soha. Azt mondja (ha elhív vásárolni a piacra) hogy nyugodtan szóljak ha tetszik valami.. ha rá is nézek valamire azonnal arrébhúz, vagy elkezdi mondani, hogy milyen csúnya..stb. Ha valakivel találkozunk, akkor mindig elmondja: elhozott venni valamit, mert mindent megad nekem.
A nevelô apukám jó fej csak nem jövünk ki túl jól. Nincs saját gyereke, már 11 éve engem nevel. Nem beszélgethettem (szerinte) fiúkkal a neten, mert úgy is "videoszex-elünk", ha a barátaimmal beszélek neten, akkor mindig odaül és olvassa.. Neki áll feljebb ha elküldöm.. olyankor nagyon felmérgelôdik..
Anyukámat nagyon szeretem, ô is engem. Mindent megtesz értem, mindent elmondok neki. Segít a tanulásban, megcsinálja a sulis szendvicseimet, stb. Szinte minden nap vele kell fürödjek. ( én megfürdök,addig ô is bent van- és fordítva.) Mindig megmossa, megszárítja a hajamat.. Kicsit idegesít hogy nincsenek magándolgaim elôtte, de nem mondom meg neki, mert megharagudna.
Segítenétek?
15/L
Az a baj, hogy már most nagyon dependens vagy, emellett áldozat! Én is azt tudom neked írni, hogy ezek egyáltalán nem normális dolgok, jól érzed! Azt is jól érzed, hogy ezeken változtatni kell!
Nagyon komoly gondok vannak a határokkal a családban és sajnos úgy gondolom, hogy mással is. Iskolapszichológust, családsegítőben lévő pszichológust haladéktalanul keresd fel! Sajnos az internetes tanácsadás nagyon kevés ebben az esetben. Súlyosan sérülnek a személyiségi jogaid otthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!