Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálják ezt a szüleim?

Miért csinálják ezt a szüleim?

Figyelt kérdés

Ma lenne egy disco 7-től.Fél 7-ig még van rá esélyem hogy elmenjek.De nem tudom hogyan.Anyumék nem engednek.Kiabálnak velem hogy ha valami nem úgy van ahogy én akarom abba nem tudok bele törődni.De ez az este fontos.Nem értem miért osztanak meg tőle.Beszélni nem lehet velük. De nem tudom hogy sajnáltassam magam hátha meg könyörülnek.Valamit írjatok.köszi

14/L

2010. febr. 13. 17:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
fosztanak*
2010. febr. 13. 17:55
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Azt elárulod,h. miért lenne olyan fontos ez az este?
2010. febr. 13. 18:07
 3/11 A kérdező kommentje:
nem a lényegre válaszolj
2010. febr. 13. 18:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem azért, de te sem a kérdésre válaszoltál; mert, ha nem válaszolsz, az olyan, mintha nem is lenne olyan fontos.És amúgy mindenkinek az jut eszébe először, hogy miért olyan fontos ez az este.
2010. febr. 13. 18:59
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Ja, és azért csinálják mert féltenek, am hány éves vagy?
2010. febr. 13. 19:00
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

Az sem milyen diszk,hol van,meddig lennél,kikkel mennél.A szüleid csupán féltenek,ennek örülni kell,persze,most nagyon rossz Neked,de nap,mint nap hallani szörnyűbbnél szörnyűbb híreket,hogy mik történnek.A lányuk vagy,féltenek,ez a dolguk.

14/L

2010. febr. 13. 19:08
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Én fiatal anyuka vagyok.Valóban korai,de! én is mentem ennyi idősen.

Először is odamész,megkéred őket,hogy had mehess el,mert nagyon szeretnél,de csak 11-ig maradnál.(tovább ne is próbáld,mert nem fog menni).

Vigyázol magadra,bekapcsolva hagyod a mobilod,és itt-és itt leszel.H a baj lenne,ott mindig megtalálnak.Holnap pedig időben kelsz,és segítesz takarítani,szemetet levinni,vagy valami.

Ha nem engednek,kérdezd meg,hogy miért,és várd meg,míg nem kapsz értelmes választ.

Az -Azért mert!- és a -Csak!- nem ide tartozik.Ha elmondják miért,akkor beszélgess velük.Ne vitázz,beszélgess.

Néha a szülők csak úgy jobbnak látják kimondani,hogy nem,de aztán mégis megenyhülnek.Nem ez az este fogja meghatározni a személyiséged.

Most látom mennyi az idő...hogy állsz?

2010. febr. 13. 19:46
 8/11 anonim válasza:
52%
Nekem is volt olyan "fontos" buli ahova nem engedtek el hiába cirkuszoltam. 22 vagyok és még mindig élek :D 14évesen örülnöd kéne, ha szombat délután 2től 6ig elengednek biciklizni!
 9/11 anonim ***** válasza:
23 éves vagyok amúgy,nem tudom számít e.
 10/11 anonim ***** válasza:
77%

Azért nem engedtek,mert cirkuszoltál,ezzel azt mutatod,hogy nem vagy érett a diszkóra.

Ugyan már!!!Mi is voltunk ennyi idősen buliba,nehogy már nem voltál...

Igaz,hogy nem ilyenekben,mint mostanában mennek,de voltunk.

2010. febr. 13. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!