Mit csináljak, hogy a szüleim elengedjenek bulizni?
valahogy nagyon bizonyítsd be nekik, h felelős vagy, meg el lehet engedni :D
én sose kértem ilyesmire a szüleim, és msot 17 évesen ha kérem akk engednek, me tudják h nyugis vok, meg semmi hülyeséget nemcsinálnék :D
te tudod, h veheted rá a szüleid :D de vhogy próbáld nekik bebizonyítani, h el lehet :D
Én a helyedben örülnék neki h nem züllesz már el 15 évesen,mert a legtöbb mai droid tini már 13 évesen agyba föbe keféltetik magukat egy jo sztoriért meg azért mert azt hiszik magukrol h felnöttek.Ismerek egy párat és most azt sem tudják h merre hisztizzenek mert legtöbbjük már 14 évesen terhes és semmi keresetük nincsen max anyuci pénztárcája.még saját magukrol sem tudnak gondoskodni nemhogy egy gyerekről.Na mind1.Igazuk van nem fogsz lemaradni semmiröl ha egy két évvel késöbb kezded el.És azok a fogadalmak amiket ilyenkor a legtöbben szoktak tenni h semmi szex pia cigi drog,az hidd el rögtön el fog mulani ha korán elkezded a könnyüvérü életet élő lányok közösségébe járni.És tudod rengeteg NÖ-nek megvan a véleménye a mai kis c'fkákrol és nem idös NÖK,hanem huszonéves NÖK-nek.Ami szerintem már sokkal gázabb,mintha egy pasi mondaná,de hidd el az ilyen könnyüvérü KISLÁNYOK egy idő után nem fognak kelleni SENKINEK,max arra h valaki beléjük verje a f'rkát!
Igazad van h nem tehetsz arrol sok szipus van,de gondold csak el h azoknak mekkora céltábla a normális lányok,és attol h te nem foglalkozol velük attol ök még eröszakosak tudnak lenni és sajnos már történt nem egyszer ugy is probléma h felnött kiséret is volt.Na meg a legtöbb autobaleset amikor a diszkos kis agyonszolizott köcsög azt hiszi h nagymenö lesz a csaja elött mert ö tud hajtani 30-as táblánál 120 al.utána meg sirnak a rendörségen toporzékolva h ök ezt nem akarták,hát igen de ettöl még a másik gyerekét nem fogják feltámasztani és általában az ilyen kis sz'rkupacok élik tul és a normálisabb meg ottmarad.Na de ez csak egy példa volt,nem akarok témát terelni,én öszintén szolva örülök neki h nem kezdtem tul korán.Gondolom neked sem esne jol ha azzal a hirrel keresnének fel h baj történt a lányoddal vagy fiaddal az egyik helyi diszkoban.
És tudom h eszméletlenül bántja most a füledet amit mondok de megértem öket már csak azért is mert 15és fél éves vagy.Ezzel nem sz'rosnak akarlak titulálni még mielött megköveznétek,de nem is vagytok még felnöttek annak ellenére h annak érzitek magatokat,és a mai ösbunko diszkos szipus köcsögök is nagyon hajtanak az ilyen lányokra,mert könnyü prédák vagytok.
Sajnso elég kemény világ van,söt brutális!,nem azt mondom h ne menj szórakozni,de sosem értettem h miért akarnak már a KISLÁNYOK 12 évesen hajogyárira menni!Most nem te vagy 12 éves tudom,ahogy körbenézek a világban akkor ezeket tapasztalom,ha baj lesz akkor meg rögtön kislányok ráadásul gloria van a fejük fölött,akiken segiteni kell.Ennyi idösen én is harcoltam azért mert ugy gondoltam h már felnött vagyok,nos TÉVEDTEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!