Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy a szüleim...

Mit csináljak, hogy a szüleim elengedjenek bulizni?

Figyelt kérdés
15ésfél éves lány vagyok,és vannak ilyen tinidiszkók amik 10ig tartanak (jobban mondva én egyet ismerek de már az is 10től van )oda el is szoktak engedni(amíg 10ig volt) de mindenki tudja, hogy a legjobb bulik 10kor kezdődnek , és eddig a szilveszteren kívül, sose voltam discóba egész éjszakára úgy , hogy tudtak róla!(mindig "szöktem" , hogy barátnőmnél alszom...stb ...) És nem értem meg őket, mert rendben van , hogy féltenek de arról nem tehetek hogy sok olyan ember van aki sokat iszik és nem kiszámítható meg szipusok stb..! És azt mondták h majd 1év múlva mehetek de mi fog változni 1év múlva? sokkal komolyabb nem leszek,és olyan emberek akik árthatnak nekem meg mindig lesznek...! És sose jöttem úgy haza , hogy berúgva vagy nem szedtem be sose semmit, és jól tanulok szóval ez se lehet kifogás nekik! És ha engednének akkor nem kéne hazudnom , hogy barátnőm-nél alszom és legalább nekem is jobb lenne , hogy tudom , hogy tudják , hogy hol vagyok és hol keressenek ...!Nem járnák el minden hétvégén bulizni se legalább havi egyszer engednének...és ők is nagyon jól tudják ,mert 4-5hónaponta kérdezem meg őket , hogy mehetek e de mindig nemet mondanak...!
2010. ápr. 8. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:

mondjuk nyomtasd ki nekik ezt, amit ide írtál, hiszen ezt őszintén írtad.

hátha bejön

igazából engem mindig mindenhova elengedtek mikor tizenéves voltam, ezért nem tudom mivel lehetne hatni rájuk

de el tudom képzelni, mennyire féltenek, hiszen ma már olyan bolond a világ

régen azért nem volt ilyen vészes a helyzet

vagy talán még azzal tudnád győzködni őket, hogy csapatba mentek, úgy biztonságosabb

minél többen vagytok, annál könnyebben meg tudjátok védeni egymást

2010. ápr. 8. 20:37
 2/2 anonim válasza:
sztem először próbálj veük őszíntén beszélni, ha nem megy, maradj a barátnőnél alvós dumánál és ne menj fel a frissen megismert sráchoz hanem buli után tényleg vmelyik bnőnél aludj így biztonságos és senkinek se ártasz vele, aztán majd bevallod, miután elköltözél otthonról:))) személyes tapasztalat:))))
2010. ápr. 11. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!