Hogyan vegyem rá a szüleim, hogy elengedjenek tovább bulizni?
Ne beszélj a szüleidel!Maradj otthon netez:)
Rájönnek majd héj itt valami gond:)
én ezt tettem 1 hónapig :D azt már kilöktek az ajton hogy huzzak bulizni egy 5 ezresel:)
és volt olyan 4 kor értem haza és egy szót sem szoltak:D
16:03 ebben modnjuk van valami, én elég korán kezdtem, aztán 22 éves koromra ott tartok, hogy hányok a szórakozóhelyektől, ha meghívnak egy szüéinapra csak ülök és nézek, míg mások jól buliznak.
Mondjuk ha már olyan 17-18 vagy akkor igazán ideje, hogy eljárj te is, csak ne vidd túlzásba, mint én annó( heti 3szor klubbozás hajnalig )
Megint a 35/N :)
Nem értek egyet azzal, hogy nem kell bulizni járnod:) Az én lányom 15 éves és egyszerűen imádom:) Mindent megbeszélünk és elmeséli mi volt egy-egy buliban:) Sőt néha el is hív, hogy menjek vele:) Együtt sminkelünk, utazunk:) Na persze, nem a baráti társaságával megyünk mert az "ciki", amit meg is értek:) Tudom, hogy nem tesz semmi rosszat:)
Egy fiatalnak szüksége van egy kis kikapcsolódásra:) De csak mértékkel!!!! Néha le szoktam szidni, mikor elkésik, mert nem tudok addíg elaludni mig haza nem ér, megvárom, mesél és megyünk aludni:) Bár nálunk ez a szoros kapcsolat azóta így van mióta egyedül nevelem:)A volt férjem soha semmit nem engedett:)
Én a hejedben úgy venném rá őket, hogy ha kérnek tőled valamit, megteszek, de cserébe ők is engedjenek meg valamit:) Ha rossz tanuló vagy akkor mond, hogy feljavítod a jegyeid, ha elengednek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!