Mi a véleményetek erről? Mit csináljak, hogy elengedjenek?
18at töltöm pár hónapon belül, lány vagyok.
És nem járok sűrün bulizni, talán 3havonta 1x akkoris szombat este barátokkal, vagy pasimmal.
De anyáméknak szószerint pitizni meg könyörögni kell, hogy elengedjenek:S Úgy unom már, jövőhét szombaton is lesz a pasim haverjának a szülinapi bulija ahova engem is meghívtak.
De a barátommal szakítottam 2 hete, de újra együtt vagyunk, mert hiányzott de itthon eleve már ezt sem merem elmondani (balhé lenne), ezzel együtt azt sem, hogy eredetileg ebbe a buliba mennék a pasimmal. Szóval most kivételesen hazugságra kényszerülök... És azt akarom kamuztam hogy az osztálytársaimmal megyek discoba ide a közelbe. Tudom ezért elítéltek. De úgy szeretnék elmenni arra a szülinapra, főleg hogy barátomat is ismerik mert 10hóbapig jártunk. De nem mondhatom, el, h ujra együtt vagyunk, majd késöbb. Mert akkor egyből levágnák, h vele megyek bulizni és akkor azthinnék, hogy ribi vagyok és csak a buli miatt járok vele. Bonyolult:S Pedig ez nem így van:( Apám agyszüleményei ezek:S
Szóval muszájvolt ezt hazudnom, hogy évnyitó bulit szeretnénk a haverokkal a discoba és hazakisérne pár o.társam.
És igaz is részben, mert naná hogy a pasim hazakisérne kapuig a másik buliról.
Az igazat már nem mondhatom el!!! ISTEN MENTS!
Mi a gond?
Ha elengedtek abba a bizonyos discoba, menj el a másik buliba! Ha ügyes vagy, nem tudják meg!
A lelkiismereteddel kezdj vmit, mert úgy tűnik, nagyon dolgozik!
jó...oké... de még nem bólintottak rá ez a baj:(
De nem ciki hogy 18évesen pitiznem kell 1 ilyenért?:S mit tegyek hogy elengedjenek?:( MUSZÁJ OTT LENNEM A SZÜLINAPON!
Anya, apa, szombaton buliba megyek, majd jövök , ha vége.
Pont.
Tapasztalataim szerint általában olyan apák védik igy lányaikat, akik nagyon sok csajt lefektettek. Azok a fiúk akik a lányaikkal járnának mind le lesznek szólva és akkor áll be a családi béke, ha a fiú eltünik.
Nehéz helyzetben vagy, de nem magad miatt. Apádnak van baja én nem beszél róla. Ismered Apád "elöéletét"? Szerintem ott a dolog nyitja.
uccsó előtti ez jó:D
Utolsónak: igen végigment a fél falun anno, imádta a nőket:D
De barátomat ismeri:) Bár nem kedvelik 1mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!