Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálják ezt a szüleim?

Miért csinálják ezt a szüleim?

Figyelt kérdés

Az apukám igérget mindent, de semmi nem lesz belôle.. soha. Azt mondja (ha elhív vásárolni a piacra) hogy nyugodtan szóljak ha tetszik valami.. ha rá is nézek valamire azonnal arrébhúz, vagy elkezdi mondani, hogy milyen csúnya..stb. Ha valakivel találkozunk, akkor mindig elmondja: elhozott venni valamit, mert mindent megad nekem.

A nevelô apukám jó fej csak nem jövünk ki túl jól. Nincs saját gyereke, már 11 éve engem nevel. Nem beszélgethettem (szerinte) fiúkkal a neten, mert úgy is "videoszex-elünk", ha a barátaimmal beszélek neten, akkor mindig odaül és olvassa.. Neki áll feljebb ha elküldöm.. olyankor nagyon felmérgelôdik..

Anyukámat nagyon szeretem, ô is engem. Mindent megtesz értem, mindent elmondok neki. Segít a tanulásban, megcsinálja a sulis szendvicseimet, stb. Szinte minden nap vele kell fürödjek. ( én megfürdök,addig ô is bent van- és fordítva.) Mindig megmossa, megszárítja a hajamat.. Kicsit idegesít hogy nincsenek magándolgaim elôtte, de nem mondom meg neki, mert megharagudna.

Segítenétek?

15/L

2012. jún. 22. 12:19
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Mit csinálhatnék? ):

Légyszi írjátok le, hogy hány évesek vagytok és hogy mi a nemetek!

Köszi.

2012. jún. 22. 12:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig úgy adok tanácsot kamaszoknak, hogy közben véletlenül sem szapulom a szülőket, de... hogy anyukáddal kell 15 évesen fürödnöd, az BETEG dolog! Miért KELL? És mi történik, ha nemet mondasz? Az is beteg, hogy ő mossa-szárítja a hajadat! Fenekedet is ő törli még ki?

A nevelőapádtól sem normális, hogy beleolvas a leveleidbe, de az egy külön téma...

Segíteni itt nem fog tudni senki, neked kell segítened magadon! Ha apukád nem vesz neked dolgokat, hagyd rá.

Ha a barátaiddal akarsz netezni, tedd olyankor, amikor nevelőapád nincs otthon.

Anyukád pedig (akit te nagyon szeretsz, és ő is téged...) nem várhatja el, hogy egy 15 éves lány előtte fürödjön.

Az utolsó mondatod sokat elárul: "nem mondom meg neki, mert megharagudna". Na és? Hadd haragudjon. ha nem állsz a sarkadra, úgy kell neked...

2012. jún. 22. 13:03
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.. és tudom, hogy úgy nem segíthet senki csak reménykedek.. (:

Néha tanácstalan vagyok..

2012. jún. 22. 13:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Miben reménykedsz? Hogy valaki megoldja helyetted?

Te rontottad el a dolgot ilyenekkel, hogy jaj megharagszik, ha nem fürdök vele... Szóval neked kell helyrehoznod.

2012. jún. 22. 13:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Abban reménykedek, hogy találok valakit aki hasonlít hozzám, és tudunk egymásnak segíteni, + még várom a tanácsokat.
2012. jún. 22. 13:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező írhatsz privit,hátha tudok segíteni.
2012. jún. 22. 15:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Úúúúúú ez szerintem nagyon durva, hogy úgy KELL fürödnöd, hogy közben anyukád bentvan, meg ő mossa + szárítja a hajadat, nálam már az is abszurd, hogy a nevelőapád olvasgatja a chateléseidet...

Beszéld meg velük szerintem, hogy adjanak neked egy kis magánteret, mutasd meg nekik esetleg ezt a kérdést.

2012. jún. 23. 16:03
 8/11 anonim ***** válasza:
utolsó, 15L
2012. jún. 23. 16:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat (:
2012. jún. 23. 23:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy lehetőséged van,hogy megbeszéled a szüleiddel! A problémákat általában kommunikáció útján lehet megoldani! Ha őszintén elmondod,hogy ez téged zavar akkor meg kell érteniük intelligens embereknek! Mondjad el nekik, hogy megbízhatnak benne, nem fogsz belekeveredni semmi rosszba! szerintem ezt a témát egy hajmosás alkalmával simán felhozhatod! Legyél bátor! Nincsen veszteni valód! Sok sikert! :)
2012. jún. 24. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!