Miért csinálják ezt a szüleim?
Az apukám igérget mindent, de semmi nem lesz belôle.. soha. Azt mondja (ha elhív vásárolni a piacra) hogy nyugodtan szóljak ha tetszik valami.. ha rá is nézek valamire azonnal arrébhúz, vagy elkezdi mondani, hogy milyen csúnya..stb. Ha valakivel találkozunk, akkor mindig elmondja: elhozott venni valamit, mert mindent megad nekem.
A nevelô apukám jó fej csak nem jövünk ki túl jól. Nincs saját gyereke, már 11 éve engem nevel. Nem beszélgethettem (szerinte) fiúkkal a neten, mert úgy is "videoszex-elünk", ha a barátaimmal beszélek neten, akkor mindig odaül és olvassa.. Neki áll feljebb ha elküldöm.. olyankor nagyon felmérgelôdik..
Anyukámat nagyon szeretem, ô is engem. Mindent megtesz értem, mindent elmondok neki. Segít a tanulásban, megcsinálja a sulis szendvicseimet, stb. Szinte minden nap vele kell fürödjek. ( én megfürdök,addig ô is bent van- és fordítva.) Mindig megmossa, megszárítja a hajamat.. Kicsit idegesít hogy nincsenek magándolgaim elôtte, de nem mondom meg neki, mert megharagudna.
Segítenétek?
15/L
Mit csinálhatnék? ):
Légyszi írjátok le, hogy hány évesek vagytok és hogy mi a nemetek!
Köszi.
Én mindig úgy adok tanácsot kamaszoknak, hogy közben véletlenül sem szapulom a szülőket, de... hogy anyukáddal kell 15 évesen fürödnöd, az BETEG dolog! Miért KELL? És mi történik, ha nemet mondasz? Az is beteg, hogy ő mossa-szárítja a hajadat! Fenekedet is ő törli még ki?
A nevelőapádtól sem normális, hogy beleolvas a leveleidbe, de az egy külön téma...
Segíteni itt nem fog tudni senki, neked kell segítened magadon! Ha apukád nem vesz neked dolgokat, hagyd rá.
Ha a barátaiddal akarsz netezni, tedd olyankor, amikor nevelőapád nincs otthon.
Anyukád pedig (akit te nagyon szeretsz, és ő is téged...) nem várhatja el, hogy egy 15 éves lány előtte fürödjön.
Az utolsó mondatod sokat elárul: "nem mondom meg neki, mert megharagudna". Na és? Hadd haragudjon. ha nem állsz a sarkadra, úgy kell neked...
Köszönöm a választ.. és tudom, hogy úgy nem segíthet senki csak reménykedek.. (:
Néha tanácstalan vagyok..
Miben reménykedsz? Hogy valaki megoldja helyetted?
Te rontottad el a dolgot ilyenekkel, hogy jaj megharagszik, ha nem fürdök vele... Szóval neked kell helyrehoznod.
Úúúúúú ez szerintem nagyon durva, hogy úgy KELL fürödnöd, hogy közben anyukád bentvan, meg ő mossa + szárítja a hajadat, nálam már az is abszurd, hogy a nevelőapád olvasgatja a chateléseidet...
Beszéld meg velük szerintem, hogy adjanak neked egy kis magánteret, mutasd meg nekik esetleg ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!