Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, hogy kezelnétek a...

Szülők, hogy kezelnétek a gyermeketek biszexualitását?

Figyelt kérdés

2012. jún. 9. 18:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
16/L vagyok, nekem anyum "engedné", néha azt hiszi, biszex, vagy leszbikus vagyok, csak mert rossz emlékek miatt nem pasizok. Azt mondta, nyugodtan megmondhatom, ha úgy van, ő úgy is szeretni fog, meg ilyenek... :D
2012. jún. 13. 16:08
 12/22 A kérdező kommentje:
lány vagyok. csak lett egy lány barátnőm és szeretném bemutatni a szüleimnek. idáig csak fiukat vittem haza, eléggé meg lesznek lepődve
2012. jún. 13. 17:04
 13/22 anonim ***** válasza:
17%

12. hát azért ne vele állítsd be és akkor mondd el h ő a párod most. hanem előtte mondd el, mert különben nagy lesz a meglepetés

Sztem amúgy a szülő nagyrészben a hibás ezért.

2012. jún. 14. 23:48
 14/22 anonim ***** válasza:
81%

"Sztem amúgy a szülő nagyrészben a hibás ezért."

Miért is? Az én szüleim valóban példaadóan neveltek engem; odafigyeléssel, közös játékkal, sok beszélgetéssel; nem alkoholisták, tisztes polgári foglalkozásuk van, harmincöt éve élnek együtt és egyikük sem hordoz "bűnös gént"; és én mégis leszbikus lettem. A szülők csak annyiról tehetnek, hogy egy vállalható értékrendet kaptam otthonról, de az identitás nem neveltetés kérdése.

32/L

2012. jún. 15. 07:48
 15/22 csirpi válasza:
52%
"Én még is leszbikus lettem" Ez lehetne egy dal címe is :D
2012. jún. 15. 08:10
 16/22 A kérdező kommentje:
Persze én is le tudnám élni az életem úgy hogy csak fiúkkal, és nem hibáztatom a szüleimet. én is teljesen normális családban nőttem fel, és mindent megadtak nekem amit csak egy szülő tud. És azt hiszem most én is tartozom nekik ha mással nem az igazsággal legalább. :)
2012. jún. 15. 09:11
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha megvan a bizalom köztetek a szüleiddel, akkor szerintem egy este nyugodtan ülj le velük, és meséld el, hogy szeretsz valakit, és szeretnéd, ha ők is megismernék, és akit szeretsz, ő egy lány. Egészen természetesen! Ugyanis, ha te szorongsz emiatt, és úgy adod elő, akkor az egész beszélgetésre rá fog vetülni, hogy ez valami "nem egészséges" dolog. Ha viszont őszintén és természetesen beszélsz, akkor ez a természetesség lesz a meghatározó légkör.

Sok sikert! :)

2012. jún. 15. 11:22
 18/22 anonim válasza:
12%
Lekevernék neki két büdös pofont, hogy megjöjjön az esze.
2012. jún. 15. 12:21
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos, hogy ez nálad genetikai...nem kell rögtön a génekre fogni. Manapság ez eléggé divatos, és te tettél egy próbát. Most tetszik, mert a te korodhoz illő fiúk nem tudják, hogy kell egy lány szexualitását felébreszteni. Egy másik lány jobban tudja mire van szükséged, hol kell simogatni stb... Ez nem azt jelenti, hogy leszbikus vagy, hanem azt, hogy élvezni akarod a tested bármi áron. Ez nem zárja ki, hogy esetleg két év múlva nem fogsz találni egy fiút,- aki ha odafigyel rád - ki fog mozdítani a "leszbikusságodból". Ebből a kapcsolatból ne vonj le messzemenő következtetéseket.
2012. jún. 16. 09:06
 20/22 anonim ***** válasza:

Ne hamarkodd el annyira, ne írd le magad, mint biszex, vagy leszbi.. lehetsz még bármi!:)

17 évesen még tombolnak a hormonok, egyik nap ezt akarod, a másik nap azt, pár év múlva biztosra fogod tudni mit akarsz, én azt ajánlom várd meg azt a szülőknek bemutatással

de ha mégis, akkor ne hagyd magad, a szülőknek nincs közük hozzá Te mit akarsz;) bon courage(y)

2012. jún. 16. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!