Szülők, hogy kezelnétek a gyermeketek biszexualitását?
Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 18:21
1/22 anonim válasza:
Más máshogy vélekedik, és nem képmutató vagyok, de megfogadtam, h bárkit választ a gyerekem, ha szereti, én elfogadom.
Persze, szeretném ha ellentéte neműt választana, de ha a nemi írányultsága más, nem fogom érte megutálni. Őt szültem, őt neveltem, ővele sírtam-örültem....azt nem lehet eldobni.
2/22 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előző válaszolóval. Nem tudom elképzelni, hogy olyat tegyen a kislányom, amiért elfordulnék Tőle.
3/22 anonim válasza:
Ha kell, a bitofa Ala kiserem a gyerekem, mert ki, ha nem en, a szuloje.
Megjegyzem, valojaban, ahogy a gyereknek koze nincs a szulo szexualitasahoz, ugy valojaban a szulonek since so beleszolasa, ha bizonyos kor felett zajlik.
A legfontosabb, hog bar I Aron megmaradjon a gyerek es a szulo kozotti bizalom.
5/22 A kérdező kommentje:
magatokat hibáztatnátok miatta?
2012. jún. 10. 19:33
6/22 anonim válasza:
2. vagyok. Biztos, hogy felmerülne bennem, hogy valamit elrontottam, de azon, hogy hogy éreznék utána, nem változna. Hány éves a gyerek?
7/22 A kérdező kommentje:
17 vagyok :)
2012. jún. 12. 12:22
8/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Sejtettem, hogy nem a szülő vagy:-) Beszélj Anyukáddal. Ha az én gyerekem lennél, biztos nagyon meglepődnék, de akkor is az én gyerekem lennél és próbálnék segíteni, amiben tudok. Sok sikert!
9/22 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. jún. 12. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!