Megengednétek a lányotoknak egy egy hetes tábort?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok jövőre érettségizek a nyelv a német lenne. A német tanárom mondta hogy nyáron lesz egy hetes tábor ahol ha nem is perfektül de sokkal többet tudnék mint amit most tanórákon magyarul fejleszthetném magam. 8000ft lenne ami nem is drága ennyiért. Szállásom lenne tó közelébe lennék ahol lehet úszni is szabad időm is lenne napi 4órát kellene tanulnom és a többi időbe meg azt csinálok amit akarok. Apum húzta a száját de végül is azt mondta hogy 8000 ft-ot ki tud fizetni és legalább jobb leszek németből is. Anyum meg hallani sem akar róla egy 17 éves lány egy hétig távol tőlük meg bla bla... hogy vegyem rá anyumat hogy ez nekem fontos? Ötletem sincs. Apu hiába engedi elváltak és közös megegyezéssel anyumnál lakom.2012. jún. 8. 15:38
11/15 A kérdező kommentje:
dolgozom. A felét ki is fizetném apum meg a másik felét anyumnak nem is kellene semmit sem fizetni
2012. jún. 10. 22:15
12/15 anonim válasza:
URAMATYÁM! Én tavaly 13 évesen 2x1 hétig külföldön voltam táborba és egy hétig Balatonon haveréknál.
Ezt egyszeruen nem ertem. A szuleim szigoruak.
Az osztálytársaim 10 évesen voltak 10 napos táborban. NEM ÉRTEEEEEEM AZ ILYEN SZULOKET!!!
13/15 anonim válasza:
elozo vagyok nem 80000-et akartal irni?
14/15 anonim válasza:
Nagycsoportos óvodás voltam, mikor először táboroztam, 13 évesen már Szlovákiába mentem táborozni olyanokkal, akiket előtte nem ismertem. Amit anyukád csinál, erős túlzás. Nem igazán van ötletem, ne haragudj, de ez már beteges egy kicsit.
15/15 A kérdező kommentje:
20ezer lenne, de mivel nyel vizsgáztam az iskola állja több mint a felét és 8-at kéne fizetnem
2012. jún. 12. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!