Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehetséges, hogy én nem...

Lehetséges, hogy én nem voltam ilyen "lázadó kamasz"? Vagy ezután leszek? 18/F

Figyelt kérdés
Semmi jelét nem fedeztem fel magamon eddig akármiféle "lázadásnak''. Nincs velem semilyen probléma a tanulási lustaságon kívül. Van egy érdekes világfelfogásom, már amennyire ilyen lehet. Inkább mindent leszarok, mondhatjuk. Tehát nem idegeskedem felesleges dolgokon, nem veszek szinte semmit komolyan. Később persze lehet, hogy megbánom, mindenki ezzel jön. De én most akarom jólérezni magam csókolom, később lesz ami lesz, azt is el fogom fogadni. :D
2012. máj. 8. 00:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Van egy ilyen történet, amikor egy halász minden nap kimegy a kis csónakjával, megfogja a napi haladagot, eladja a piacon, nyugisan él, jól erzi magát. Aztán jön egy befektető, aki nagyobb hajót és hálót ígér neki, cserébe neki kell adni a fogott halakat, persze ez sokkal nagyobb munka, de több pénz is. A halász ezt végiggondolja, és elutasítja az ajánlatot, mondván, egy életen át gürcöljek a csomó pénzért, hogy aztán nyugdíjas koromra nyugodtan és békésen élhessek? Én már most igy élek.

Valahogy így szól ez a kis történet.

2012. máj. 13. 23:52
 12/14 anonim válasza:

én is amolyan csendes lázadó voltam/vagyok :)

19L

2012. máj. 16. 07:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt lázadós korszakom :) 19L
2012. máj. 16. 16:55
 14/14 anonim válasza:

Detó én is ijen vagyok mint te :P

Szarok igen sok mindenre és könnyelműen veszem a dolgokat úgy vagyok vele hogy minek idegeskedni :D

2012. máj. 24. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!