14 éves lány vagyok és nem igazán érdekel a szerelem dolog,az osszes barátnomnek tetszik valaki meg mindenuvé kiírják hogy love,I love you,és szivecskéket rajzolnak,szerelmes filmeket néznek engem meg ez annyira nem érdekel utálom amikor valaki ilyen még a filmekben sem bírom igazán ha csokoloznak meg falják meg egymást,persze van kivétel egy sorozatban amit szeretek,de azon kívul utálom az ilyen filmeket.
Örülj neki hogy nálatok még ott tartanak! Nálunk már mindennapos hogy: Még nem feküdtetek le? 2 hónap után már illene. Meg: Xy teli hányta a szobámat, meg betörtük a garázsajtót! És: Megyünk cigizni?Van pénzed cigire? stb.
Engem se nagyon érdekel a szerelem, előző baráti társaságom volt megbolondulva tőle. Most mióta kikőzősitettek mert leszoltam a sulis pasiját végre nem kell a nyávogásukat hallgatni hogy kivel gyere össze.. :D
2012. máj. 3. 20:07
2/13 anonim válasza:
Ne aggódj, még a Te is lehetsz szerelmes. Egyáltalán nem baj, ha 14 évesen még nem érdekel.
2012. máj. 4. 06:45
3/13 anonim válasza:
Igen. : ) Én szeretem az olyan filmeket.. :DD
de szerelmes nem vagyok és nem is voltam egy ideje már..
pasim se volt :)) érdekes,hogy kiskoromban sokkal vevőbb voltam a szerelem dologra :D
most viszont nem is lenne olyan akibe bele tudnék zúgni,mert az osztályomban csak bunkók vannak -.-"
14/L
2012. máj. 4. 11:30
4/13 anonim válasza:
Én az utolsó válaszadó antitézise volnék, egy csöpögős filmekre allergiás szerelmes.:D
14/L
2012. máj. 5. 14:43
5/13 anonim válasza:
Nyugi, nem vagy egyedül. 16 vagyok, még nem voltam szerelmes, nem is vágyom rá. A szerelmes filmek olyan közömbösek számomra, nézem és végül is jó, de nem tudom átérezni. Vannak persze ideáljaim, meg fantáziálásaim, de a gyakorlatban egyiket se csinálnám meg.
2012. máj. 8. 17:53
6/13 anonim válasza:
Van egy oszt. társam aki szintén utálja az ilyen csöpögős filmeket.És?Nem baj!Én meg a horrort utálom,na és?
2012. máj. 15. 20:22
7/13 anonim válasza:
Szerintem mindenki más és a világ így van rendjén de abba veled egyet értek hogy egy idő után nagyon idegesítő.
2012. máj. 21. 14:03
8/13 anonim válasza:
én pl el nem tudnám képzelni, hogy pasim van...a mi osztályunkban is csak bunkók vannak, ráadásul 9 fiú van, közölük 3 normális..
2012. júl. 25. 14:40
9/13 anonim válasza:
hát én most érzem azt, hogy na nekem nem kell fiú még nagyon nagyon sokáig :D nemrég szakítottunk a barátommal ami nem is baj csak osztálytársak is vagyunk ráadásul full bunkó volt amikor szakítottunk. írták itt páran, hogy nem is tudnak szerelmesek lenni mert nincs kibe mert az osztálytárasaik nem olyanok. na szerintem ne is onnan válasszatok(nekem sem vált be, habár vannak kivételes párok akiknek bejön ez az osztálytárs dolog).
amúgy én imádom a szerelmes filmeket de azokat amik nem végződnek happy end-del :D
15/L
2012. júl. 25. 14:48
10/13 Dorka970614 válasza:
Én 15 éves lány vagyok, eddig 3 barátom volt. Csodálkozom rajta, hogy nálatok még a szivecskés kiírkálós dolog van.:)) Nálunk az olyan 5.-ben volt, de örülj neki...tovább maradtok gyerekek és az a jó! Senki sem töri össze a szívedet, de hidd el, hogy amég szerelmes vagy az jóó! Majd meg látod, hogy amikor szembe jön veled egy olyan fiú aki neked is tetszik, megváltozik az álláspontod!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!