Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14-18 év közötti korosztályt...

14-18 év közötti korosztályt már nem környékezik a peodfil hajlamú felnőttek?

Figyelt kérdés
Hiszen valamelyik kérdésemre jött egy olyan válasz 16 évestől hogy 35 éves férfi 15-16 éves lánnyal azóta is együtt van és nem szólnak bele mennyire lehet igaz vagy ez is csak rossz pedofil duma hogy 14 éves korosztály már kiesett peodfilok látó köreiből mivel éretteknek számítanak.

2012. ápr. 30. 10:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
még azért őket is óvni kell, de például egy 20 éves fiú ha 16 éves lánnyal van az még szerintem teljesen rendben van
2012. ápr. 30. 11:00
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne már egy 14-18 év közötti szexuálisan érett? A pedofil az azokhoz vonzódik akik még nem érettek szexuálisan.
2012. ápr. 30. 11:01
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
A pedofilok kifejezetten az éretlen (serdületlen) gyereklányokhoz, vagy fiúkhoz vonzódik. Ezért is beteges. A serdülőkhöz való szexuális vonzódást pedig efebofiliának hívják, de a köznyelv nem tesz különbséget a kettő között. A gyerekkor a 14. év végével befejeződik. Tehát pedofíliáról 14 évet még nem betöltött lányok esetében beszélünk.
2012. ápr. 30. 11:08
 4/19 anonim válasza:
100%
Fogalomzavarod van. Ennek semmi köze a pedofíliához. A pedofilok nem a szexuális érett lányokhoz vonzódnak, hanem a kb. 8-10 évesekhez, vagy mit tudom én. Minden férfinek bejön egy 15-16 éves szép lány, nem kell álszenteskedni. Arról nem is beszélve, hogy a mai 16 évesek ahogy öltöznek, kinéznek 18-20nak.
2012. ápr. 30. 11:09
 5/19 A kérdező kommentje:
Ha azt vesszük hogy a pedofilok 8-10 évesekre buknak akkor afriki törzseknél miért nincs pedofil ember vagy miért nem büntetik azokat akik 10 éves lánynak gyereket csinál?
2012. ápr. 30. 18:44
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy 15-16 éves lányra hajtani: nem pedofilia.
2012. ápr. 30. 19:28
 7/19 anonim ***** válasza:
41%
Ha egy felnőtt férfi kamasz lányokhoz vonzódik, az jogi értelemben pedofil, de igazából efebofilnak hívják. A pedofil olyan lányok iránt érez nemi vágyat, akiken még nem jelentek meg a másodlagos nemi jellegek.
2012. máj. 1. 06:44
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Van egy beleegyezési korhatár, ami 14 év. Innentől kezdve jogilag sem beszélhetünk bűncselekményről, ha mondjuk közösül vele. (De ha már fotót is készít róla és fölteszi a saját gépére, na az már fővesztéssel jár.)
2012. máj. 1. 09:28
 9/19 GhostRider3 ***** válasza:
0%

szerintem nagy zavar van a fejedben, eléggé hülye kérdéseket teszel fel

hivatalos értelmezésben nem környékezhet meg pedofil 14 év felettit, mert az már nem pedofília, legalább is magyarországon

ha kicsit gyakorlatiasabban és köznapias értelemben nézzük, akkor a pedofil gyerekekhez vonzódik, ami nem kortól, hanem testi érettségtől függ. főleg a mai fiatalok esetében, akik 13 évesen 20nak néznek ki.

ha számításba vesszük a szellemi érettséget, akkor meg a férfiak 90%a pedofil

ha meg filozófiai értelemben nézzük, ami valószínűleg most egyáltalán nem téma, akkor a pedofil gyermekszerető

tehát alapvetően az értelmezéstől függ, mindezektől eltekintve gyakorlatilag manapság bárki ki van téve annak a veszélynek, hogy erőszakos cselekedet érje, a nem erőszakos cselekedeteket meg a közmorál bírálja, ugye ha 14 feletti esetről van szó, bár bizonyos értelemben a törvény a közmorált tükrözi ami külön téma lehetne.

tehát ilyen értelemben önmagában nem bírálható egy 16 és 35 éves kapcsolata a szabadság nevében, de nem tartom valószínűnek, hogy szerelemről lenne szó. igaz, nem mintha más kapcsolatokban az működne, és teljesen mindegy, mert ebben az aberrált világban előbb utóbb úgyis rib... lesz minden kislányból, és az álszentség sem old meg semmit.

szerintem ez kényes kérdés, és még jó 100 évig elég begyepesedett és primitív gondolkodása lesz az embereknek a szexualitásról legalább is ebben az országban, azért kíváncsi vagyok miért kérdezed.

esetleg téged is próbáltak zaklatni?

2012. máj. 2. 09:40
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

A jogszabályok szerint, ha a lány betöltötte a 14. évét, és lefekszik mondjuk egy 20, 25 vagy akár 35 éves férfival, akkor a pasit nem fogják elővenni, hogy szexelt a lánnyal.

Ha egy 13 éves lánnyal történik mindez, akkor a csávót meghurcolják kiskorú megrontásáért.

Maga a pedofília szó azt jelenti, hogy az illető még a pubertáskor előtt álló, fejletlen gyermekekre bukik, így nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a csecsemőkortól a 10-11 éves korig terjedő korosztály van a legnagyobb veszélyben.

Amúgy azért érdekes a kérdés, mert a legtöbb kamaszlány már 12-13 évesen úgy néz ki, mintha 16-17 lenne, korábban is érnek fizikailag és a legtöbbjük festi magát, nem vesz fel gyerekes ruhát stb. Én 27 éves vagyok, az egyik unokahúgom pedig most 13. A lánynak nagyobb melle van, mint nekem, előszeretettel vesz fel kivágott pólókat, sminkel és csak magas sarkú cipőkben hajlandó közlekedni. Ha nem tudnám a korát, azt mondanám, hogy simán van 18-19 éves. Egy volt osztálytársam pedig még a középsuli utolsó évében is úgy nézett ki, mint egy 12 éves kislány: jóformán semmi melle nem volt, alacsony és vékony alkata volt, szeplős, kerek arca és nem festette magát. :)

27/L

2012. máj. 2. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!