Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 40 körüli nők akik 20 körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 körüli nők akik 20 körüli fiúkkal kerestek kapcsolatot, miért választjátok ezt a korosztályt?

Figyelt kérdés
Mit vártok ezektől a kapcsolatoktól? Inkább alkalmi jellegű kapcsolatokra keresitek a fiatalabb fiúkat, vagy a tartós kapcsolattól sem zárkóztok el? Mekkora szerepe van választásotokban a szexualitásnak? Hogyan ismerkedtek meg ezekkel a fiúkkal, és mi a tapasztalatotok?
2011. dec. 20. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Nah, erre én is kíváncsi vagyok! Mostanában azt vettem észre, hogy tipikusan ez a női korosztály leáll velem flörtölgetni úgy, hogy semmi okot sem adok rá. Legyen az pénztáros, eladó, vagy legutóbb a gyógyszertárban...

És hiába látom a karikagyűrűt az ujján, akkor is.

Kicsit hülyén is érzem magam miatta, mert soha nem volt dolgom idősebb nővel és nem is vágyom rá!

28/F

2011. dec. 20. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát én sajnos sosem találkoztam ilyen nővel, szerintem ez urban legend... Vagy csak pont azt nem találják meg aki vevő lenne az ilyenre? Mert jó ideje keresek egy idősebb nőt...
2011. dec. 20. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:
remelem lesz valam i40 nö aki ide irni fog.
2011. dec. 20. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy az ilyen nőknek megromlott-ellaposodott a kapcsolata, vagy elváltak és már hiányzik nekik a szex és mivel ők már idősek és alig kellenek valakinek is, ezért már bárki jó nekik, csak farka legyen. Chat-en interneten lehet találni ilyeneket, vagy tv2 text smschat.
2011. dec. 20. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem ártana tudni, hogy miért tetted fel a kérdést!

Ha egy kicsit hazudok, akkor elmondhatom, hogy 20-on éves srác vagyok 40-es barátnővel. De fiatalabbnak szoktak nézni, tehát hazudhatok pár évet... Tehát aki meglát minket, feltehet hasonló kérdést.

Nem egymást kerestük, de nem is futó kalandokat. Mindkettőnk részéről fontos a szexuális vonzalom. De ez nem azt jelenti, hogy elég volt fiatalabbnak és sportosnak lennem. Valahol megláttam és azt hittem, hogy a 30-as évei elején jár.

2011. dec. 21. 00:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A 40 éves nők sem a kisfiúkat keresik. Nem a 20 éveseket, hanem inkább a 30-hoz közelieket.
2011. dec. 22. 03:18
 7/7 Zacskósleves válasza:
A válaszhoz elég annyi, hogy belefondolunk, hogy 40 évesen is sokkal vonzóbnak fogjuk találni a 20 éves csajokat mint a 40 eseket, és ezzel ők is így vannak, és kicsit szórakoznak, nem veszik annyira halálkomolyan az életet, amúgy sztem ezek csak heccelés szinten történnek meg nem lessz belőle komoly dolog pl biztos nem fogja veled megcsalni a férjét, de lehet van egy két kivétel.
2011. dec. 30. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!