Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 körüli nők akik 20 körüli fiúkkal kerestek kapcsolatot, miért választjátok ezt a korosztályt?
Nah, erre én is kíváncsi vagyok! Mostanában azt vettem észre, hogy tipikusan ez a női korosztály leáll velem flörtölgetni úgy, hogy semmi okot sem adok rá. Legyen az pénztáros, eladó, vagy legutóbb a gyógyszertárban...
És hiába látom a karikagyűrűt az ujján, akkor is.
Kicsit hülyén is érzem magam miatta, mert soha nem volt dolgom idősebb nővel és nem is vágyom rá!
28/F
Nem ártana tudni, hogy miért tetted fel a kérdést!
Ha egy kicsit hazudok, akkor elmondhatom, hogy 20-on éves srác vagyok 40-es barátnővel. De fiatalabbnak szoktak nézni, tehát hazudhatok pár évet... Tehát aki meglát minket, feltehet hasonló kérdést.
Nem egymást kerestük, de nem is futó kalandokat. Mindkettőnk részéről fontos a szexuális vonzalom. De ez nem azt jelenti, hogy elég volt fiatalabbnak és sportosnak lennem. Valahol megláttam és azt hittem, hogy a 30-as évei elején jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!