Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14-18 év közötti korosztályt...

14-18 év közötti korosztályt már nem környékezik a peodfil hajlamú felnőttek?

Figyelt kérdés
Hiszen valamelyik kérdésemre jött egy olyan válasz 16 évestől hogy 35 éves férfi 15-16 éves lánnyal azóta is együtt van és nem szólnak bele mennyire lehet igaz vagy ez is csak rossz pedofil duma hogy 14 éves korosztály már kiesett peodfilok látó köreiből mivel éretteknek számítanak.

2012. ápr. 30. 10:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Tényleg, nézz utána a fogalmaknak, mert 14 éves kor felett már nem lehet pedofíliáról beszélni. :)

De van, hogy már 13 éves kortól egész jól kezdenek lányok kinézni, na persze 18 körül és felett azért más. De aki már nőies és valaki vonzónak tartja, azt nem kell lepedofilozni, oké?

Más kérdés, hogy pl. 22 éves nem kéne, hogy 15 évessel járjon, de ezt nem pedofíliának nevezik. 35 éves pláne nem, de az egészségesnek mondható, ha akárhány éves férfi egy 15 éves lányt vonzónak talál. Más kérdés, hogy járni nem kéne vele, mert az tényleg olyan beteges, bár ezt a betegséget nem pedofíliának nevezik.

2012. máj. 2. 15:15
 12/19 anonim ***** válasza:
14.életévét betöltött fiú/lány esetén jogilag nem lehet beszélni pedofiliáról mivel az már egy 80 évessel is létesíthet szexuális kapcsolatot amennyiben az közös megegyezéssel történik.Én is avval értek egyet,hogy a pedofil vágya 0-11 éves korig terjed addig a korosztályig amelyik nemileg még nem érett de a törvény szerint 14 éves korig nem létesíthet szexuális kapcsolatot nagykorúval!
2012. jún. 3. 15:04
 13/19 GhostRider3 ***** válasza:

ez a "beteges" kifejezés elég nevetségesen hangzik, miután valaki bevallja hogy vonzónak találja, hiszen úgy néz ki mint egy 18

nem értem miért kellene szégyellnie valakinek hogy vonzódik egy testileg érett lányhoz, csak mert azt mondják hogy nem 14. erről az a kísérlet jut eszembe, mikor leültetnek egy 20 éves fiút lányok fotói elé, amelyikre rámondják hogy 18 feletti az tetszik neki, amelyik meg alatta van az nem. aztán kiderül hogy a valódi életkoruk pont fordítva van...

2012. jún. 3. 16:04
 14/19 anonim ***** válasza:
hát én 13 éves vagyok és 2 17-18 év közötti fiú is rámírt már olyan szöveggel pl:kívánlak meg ilyesmi és egyszer egy 16-17 év körüli cigány is leszólított hogy vállalok e erotikus munkát és hogy hány éves vagyok.szerintem a pedofilok az olyan lányok után "keresnek" akik még befolyásolhatók,irányíthatók és nem tapasztaltak.még nem tudhatják hogy hogyan kell reagálni az ilyen dolgokra.szerintem ez egyértelmű.mert ha érett,tapasztalt lányokhoz vonzódna akkor meg nem hívhatjuk pedofilnak.
2012. aug. 2. 21:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, 16-17 éves fiúk vonzódása egy 13 éves lányhoz minden, csak nem pedofilia.
2012. aug. 2. 22:11
 16/19 anonim ***** válasza:
hát én azt már nem veszem "normálisnak" hogy egy 18 éves egy 13 éves lányhoz vonzódik és az a 16 év körüli srác nem feltétlenül pedofil,de ha leszólít és megkérdezi "vállalok e erotikus munkát" akkor az mindek minősül.teljesen normális?
2012. aug. 17. 11:57
 17/19 anonim ***** válasza:
nem hinném hogy egy 13 lány és egy 18 éves srác között bármi is kialakulhatna normális esetben.de már rámírt 23 éves is .akkor ő mi ha nem pedo?
2012. aug. 17. 11:59
 18/19 anonim ***** válasza:
még mindig 13-14 kor alatt beszélhetünk pedofíliáról.
2012. aug. 18. 12:55
 19/19 ekeke ***** válasza:

Pedofil: serdületlen gyerektől izgul.

Jogilag: 14 év alattival létesít szexuális kapcsolatot.

Nekem volt 33 évesen 16 évessel kapcsolatom. A lány maga alatt volt, problémáira nem volt megoldás, semminek és semmilyennek érezte magát. Mint lány egyáltalán nem érezte magát vonzónak, sután mozgott és öltözött, mégis ahogy telt az idő, megtanulta kiemelni a szépségét.

A 30-asok között sem találtam olyan kedves embert, szellemi és beszélgetőpartnert, inspirálót, mint Ő volt. Tisztelem ma is. Amikor 18 lett, elküldtem, hogy keressen magának életciklusban hozzáillő fiút.

2013. jan. 19. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!