Más kamasz is volt így?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és nem igazán érdekel a szerelem dolog,az osszes barátnomnek tetszik valaki meg mindenuvé kiírják hogy love,I love you,és szivecskéket rajzolnak,szerelmes filmeket néznek engem meg ez annyira nem érdekel utálom amikor valaki ilyen még a filmekben sem bírom igazán ha csokoloznak meg falják meg egymást,persze van kivétel egy sorozatban amit szeretek,de azon kívul utálom az ilyen filmeket.2012. máj. 3. 18:59
11/13 A kérdező kommentje:
nálunk akinek 15 évesen már 3 pasija volt azok ribancok és nem ok nélul.amugy ha a totális gyerekszerelmet nézzuk akkor még nekem is volt pasim,de akkor sem voltam ilyen nyálas meg minden,hogy I love you. ez nagyon idegesít
2012. júl. 25. 14:53
12/13 anonim válasza:
én is 14 éves lány vagyok.szerintem ne görcsölj rá erre a dologra :) te ilyen vagy.és ? akinek nem tetszik az így járt ;) ha meg attól félsz hogy egyedül vagy, akkor megnyugtatlak hogyan nagyon sok lányt ismerek akik hasonlóan éreznek mind te .
13/13 anonim válasza:
A suliba ahova járok ott az is ciki,ha még szűz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!